Inlägg från: Anonym (förstår) |Visa alla inlägg
  • Anonym (förstår)

    Kan inte komma över tokig förlossning och orolig för framtida.

    Anonym skrev 2011-04-06 19:32:11 följande:
    MAM88: oj vad orättvis du är, du har ju felciterat mig flera gånger i ditt inlägg! Jag har verkligen inte skrivit att de som mår dåligt över sitt snitt "klagar mycket" eller "är dumma"! Och jag har verkligen inte "påstått att snitt är en lätt uväg" för någon!!! Och när "klankade" jag ner på andra???? Och när har jag påstått att någon "borde vara glad över sitt snitt?"??!!!!!  Helt sjukt hur du kan tolka in vad du själv vill se i en text.

    Det enda jag ville säga till TS var att det kanske kan hjälpa henne att försöka se sitt snitt ur ett annat perspektiv. Inte ta ifrån henne att hon hade en traumatisk och jättehemsk förlossning, vilket hon absolut måste ha haft. Men tydligen har ni som fått akut snitt ensamrätt på att må psykiskt dåligt? MItt barn är 7 månader och jag mår också väldigt psykiskt dåligt (som jag skrev) fortfarande, precis som du. Och om jag då ska bete mig som du gör (nämligen att komma med personangrepp) så vill jag säga att du har INGEN aning om hur dåligt man kan må efter en dålig VAGINAL förlossning.

    Jag gör ingen skillnad på vaginal eller akut ksförlossning, eftesom vi alla har gått igenom ett värkarbete som kan vara mer eller mindre jobbigt (otroligt jobbigt för TS och mig tex). Det är bara utgången som skiljer sig åt.
    Jag förstår hur du menar. Jag hade en traumatisk förlossning som resulterade i en total sfinkterruptur. Alla tjatade om att barnet ju mådde bra och jag skulle vara glad som slapp snitt. Med de skadorna jag fick hade det varit bättre med snitt, trots att jag nu är helt återställd.

    Som jag läste ditt inlägg försökte du bara peppa att ett snitt inte alltid är värre än en vaginal förlossning.

    Ingen kan mäta en annan människas ångest och det finns förlossningar som är "bra" på pappret som är oerhört traumatiserande trots allt.
  • Anonym (förstår)
    Anonym skrev 2011-04-11 16:21:55 följande:
    (Känner samma) och (förstår): skönt att höra att man inte är ensam om att haft en helvetesförlossning som både orsakat grava psykiska men och dessutom skador på vår kropp som hade kunnat undvikas om inblandade bm hade fattat ett annat beslut. Övergrepp är rätta ordet.

    Glömde säga till (förstår) att jag hoppas att du har blivit återställd!
    Jodå, jag blev också helt återställd och rätt snabbt också. Men ångesten över vad som hänt satt i länge. :/
Svar på tråden Kan inte komma över tokig förlossning och orolig för framtida.