Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Jag går igång otroligt mycket på att visa upp mig faktiskt, har haft en tjejkompis som gillar att kolla på så det har vart en perfekt kombination

  • Anonym (Kille)

    Jag har en fantasi där jag runkar inför ett gäng kvinnor på en tjejfest när det går för mig jublar de och applåderar men det skulle inte funka i verkligheten för jag skulle ångra mig och skämmas efteråt. Det är bara när jag är kåt som jag har den fantasin.

  • Anonym (Kille)
    Anonym (Melody) skrev 2011-05-07 20:31:47 följande:
    HELT otroligt vilken tråd jag skapade, orkar inte ens läsa alla hahaha... den verkar aldrig ta slut hahaha.. underbart att många gillar det jag gillar!

    KEEP ON JERKING =)
    Vad lycklig jag blir att det finns så många kvinnor som tycker om att se på när killar runkar. Tips till alla kvinnor Tina Tyler har filmat killar som runkar i handyman, en serie av dvd filmer.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Tjuvkik) skrev 2011-05-11 22:27:16 följande:
    Haha! Såg just grannen runka i badrummet! Mörkt ute och upptänt badrum, men tyvärr disigt glas. Siluetten räkte dock gott ;) Blev förvånad över hur upphetsad jag blev och kul att bläddra förbi den här tråden!

    Ursexigt! 
    Vad underbart att det finns så många kvinnor som tycker om att se män runka. jag blir så kåt av att läsa alla svar här
  • Anonym (Kille)
    HäxanSurtant skrev 2011-05-12 18:29:23 följande:
    Fast jag har inte varit anonym och jag gillar att se det och mig veterligen så har jag en fitta och ingen kuk själv. Hade jag haft det så hade jag runkat jämt och fascinerat kollat på mig själv
    Bra att du talar om att du har en fitta så att vi killar vet att du är en kvinna, alla som har en fitta är ju kvinnor
  • Anonym (Kille)
    Zoggie skrev 2011-05-11 20:19:31 följande:
    Min tjej älskar tydligen att se mig runka och speciellt spruta... vi kan exempelvis sitta på balkongen så kan hon bara säga... "runka för mig..." och det är rätt kul. Man vet ju att man får mysa lite senare så det är värt det
    Vad avundsjuk jag blir min kvinna har aldrig bett mig om det
    bystoman skrev 2011-05-11 22:07:26 följande:
    Min kvinna älskar att se mej runka.....Hon kan ibland få orgasm bara att se mej runka och spruta...Hur skönt som helst....vi har sex också...men en helt annan tråd det.
    Lyckliga dig
    Anonym (Tjuvkik) skrev 2011-05-11 22:27:16 följande:
    Haha! Såg just grannen runka i badrummet! Mörkt ute och upptänt badrum, men tyvärr disigt glas. Siluetten räkte dock gott ;) Blev förvånad över hur upphetsad jag blev och kul att bläddra förbi den här tråden!

    Ursexigt! 
    Hur ofta brukar du se grannen runka, berätta för mig
  • Anonym (Kille)

    En av mina drömmar sexuella fantasier är att bli filmad av en kvinna när jag runkar, men problemet är att jag inte vill visa ansiktet och många kvinnor vill se ansiktet för att det skall vara sexiet

  • Anonym (Kille)
    Anonym (Melody) skrev 2011-04-06 14:06:52 följande:
    Jag vet inte vad det är men jag tänder så fruktansvärt på när killar runkar. När jag träffar en ny kille så vill jag alltid att han runkar framför mig, blir kåt på bara några sekunder då. När jag tittar på porr brukar jag alltid söka mig till dom kategorierna när killar runkar. Det som tänder mig mycket är när killar runkar utomhus, i smyg och nästan vill bli påkommna. Jag hade velat se en främling runka medans jag titta tills han kom, det hade varit helt underbart. Kukar är så sinnesjukt vackra och upphetsande =)

    Finns det fler tjejer som jag? Eller kanske killar som njuter av att runka inför åskådare??
    Har du sett handymen filmerna av Tina Tyler, de är gjorda för kvinnor som tycker om att se killar som runkar.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Melody) skrev 2011-07-26 00:37:53 följande:
    vart har du fått det ifrån?? sitter just nu och tittar på killar som runkar på en porrsida.. så sjukt upphetsande! och för att inte tala om min tråd som växt något enooormt! wow!!!
    Vad heter den sida som du tittar på
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Stygg) skrev 2011-07-27 20:30:35 följande:
    Här är en till TS.

    Jag har skrivit om det i andra trådar men jag älskar också att se när män runkar. Jag har bilder och filmer av mina älskare när de onanerar på mitt initiativ. Jag brukar också vilja veta om mannen runkar när han fantiserar om mig, hur han gör, hur hård han är. Det är grymt upphetsande.

    Jag såg faktiskt en man som runkade i smyg på nattbussen en gång. Han trodde att ingen såg, så fort folk kom på dolde han vad han höll på med, men när de satt sig började han om. Jag som satt snett bakom honom såg allt, jag tror inte att han insåg det. Han såg bra ut och var välutrustad och jag blev otroligt kåt bara av att betrakta honom.

    På senare tid har jag upptäckt camsex av en slump. Jag kom in på en camsajt och det blev nästan för mycket med alla män men en fångade mitt intresse direkt. Han är ung, snuskig, helt skamlös och ser ut som något ur Sopranos. Jag tittade på honom flera gånger innan jag skrev en kommentar. Han bad mig skaffa cam och det var så det började. Vi 'ses' ofta, han tycker tydligen att jag är "so fucking hot" och det är ju trevligt för självförtroendet men jag går igång på det minst lika mycket själv. Jag har numera ett litet stall av män som jag kan titta på och beordra hur mycket jag vill. Niiice. Drömmer Det duger iaf under tiden tills jag får äkta vara.        
        
    En gång var jag med på en buss som stannade för att släppa av passagerare en kille ville gå av bussen för att kissa när han gjort det började han runka, hans kompis skrattade åt honom. Det satt två tjejer framför mig den ena sa "oh heregud". Jag tyckte det var lite upphetsande att det satt kvinnor på bussen som visste vad han höll på med. Det var en kvinnlig busschaför hon sa när det var klart "det var väl skönt för dig". När han gick på bussen igen skämdes han som en hund. Bussen blev cirka 10 minuter försenad eftersom den kvinnliga busschaförren väntade på att han skulle bli klar.
  • Anonym (Kille)

    Min dröm är att en kvinna frågar mig hur ofta jag runkar i verkligheten

  • Anonym (Kille)
    Anonym skrev 2011-07-30 08:18:14 följande:
    Hur ofta runkar du i verkligeheten? Hade gärna ställt den frågan till dig - och gärna tittat på också...mmm...
    Jag brukar runka varje morgon, vad kåt och lycklig jag blir av frågan, jag älskar runkintresserade kvinnor
  • Anonym (Kille)

    Jag tänder på kvinnor som pratar med  killar som runkar

  • Anonym (Kille)
    Anonym skrev 2011-09-15 11:01:31 följande:
    Janice, jag har runkat av kuken framför två tjejer. Den ena var en kompis faktiskt... lite full va jag. Det var grymt..
    Det är en av mina fantasier att en gäng kvinnor säg 4 st där de viskar till varandra och fnissar plötsligt frågar en om jag vill runka för dom jag verkar tveksam men blir kåt av frågan då säger en men om du får 500 kr men då vill vi se dig spruta också. jag klär av mig naken och sätter mig framför kvinnorna och börjar runka och när jag plötsligt sprutar efter ett par minuter applåderar de och jag skäms lite de kommer fram och kramar om mig och kysser mig och tackar mig för showen och en säger till en annan kvinna hämta hushållepapper och de hjälps åt och torka av sperman på min kropp en av tjejerna tar i min snopp och torkar ren den också.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Nurse) skrev 2011-11-02 12:44:23 följande:
    Självklart blir jag vansinnigt kåt och blöt av att se en kille runka! Ojoj...det gäller ju såklart även min sambo. Men den porr jag går mest i gång i onanisyfte är just runkande män....Skrattande
    Jag har en dröm fantasi är att bli filmad av en kvinna när jag runkar
  • Anonym (Kille)
    siamesia skrev 2012-01-21 00:09:08 följande:
    Den manliga masturbationen är väl bland det underbaraste man kan bevittna!

    Jag sällar mig till skaran som dreglar ihjäl mig över runkande karlar! Faktum är att det nog är det som tänder mig allra mest, att se män som runkar.

    Jag har hört många kvinnor som är av motsatt åsikt, och tycker att det är lite konstigt. Mäns runkande är ju manlig lust i koncentrerad form, det kan nästan inte bli mer maskulint och hanligt än så! På något vis avslöjar runkandet en del av hans inre väsen också,  det säger en del om honom och hans själ...

    Jag dyrkar verkligen mannen och hans fysiska uppenbarelse och funktioner! Penisen är ju den mest fantastiska leksak man kan tänka sig- den är levande, oändligt föränderlig, het och varm, mjuk och hård, len...den spritter och bultar, gråter salta tårar och exploderar i det vackraste av alla fyrverkerier man kan se...Hjärta

    En ensam man och hans lem, en man, hans lem och jag...eller mmmmm: män som runkar i grupp, runkar av varandra och leker med varandra...Tungan ute

    (Jag ser när jag läser vad jag skrivit att det låter lite som när män beskriver sina fantasier om kvinnlig onani, som de flesta män verkar oerhört intresserade av. Kanske är jag lite maskulin i min sexualitet?)

    Har lekt runklekar med alla mina älskare, för mig är det ett självklart inslag i sexlivet. En del av hannarna har varit lite hämmade till en början, blyga eller kuvade att tro att det bara är kvinnan man ska ägna sig åt när det kommer till sex, men vad sjutton- att runka är väl nåt som varenda grabb har ägnat stora delar av sin fritid åt genom livet, och en sådan njutningsfull och sexig sysselsättning vore det väl oerhört dumt att inte använda sig av i samlivet också med andra! Jag tycker det är självklart att både min och hans onani får utrymme i vårt gemensamma samliv.
    Tack för ditt inlägg, jag blr så lycklig av att läsa att du har fått alla killar du varit med att runka för dig och att du tycker om att se män som runkar, jag tror många av oss killar kan tycka det är lite pinsamt i början men blir vi bara tillräcklig kåta
    älskar vi att runka för en kvinna, det häftigaste jag varit med om var när en kvinna som runkade av mig och sa vilken dusch med ett leende när hon sett mig spruta
Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!