• Trunk

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Anonym (quinna i solen) skrev 2014-12-17 08:31:02 följande:

    Varje sommar och nästan varje semesterresa försöker jag planera så att jag får se kukar och killar/män som runkar.
    (Nåja, jag har också en hel del andra kriterier när jag planerar, men detta är en detalj som ingår i min planering...).
    Jag tycker det är läckert och jag tänder (bland mycket annat...) på att visa upp mig och att killar/män visar upp sig för mig och tillfredsställer sig själva medan de tittar på mig.


    Åh underbart! Jag njuter av att se en kvinna visa upp sig! Försöker hetta ett ställe där min tjej kan få göra det! Skulle vara oerhört tacksam om du har några tips på platser? PMa gärna!
    Nyfiken
  • Trunk
    Anonym (quinna i solen) skrev 2014-12-18 17:08:44 följande:
    Jag har ju redan gett mina exempel.
    Det är enkelt att finna fler om du bara intresserar dig lite.
    Jag kan ju inte ge dig specifika tips eftersom jag inte känner till vart i världen du kan tänka dig...
    Resten får du fixa själv!

    (Tittare och runkpellar har jag redan tillräckligt många! Så jag hoppas du klarar förstå att jag tänker inte berätta för dig exakt vart jag brukar visa upp mig...).

    Din tjej kan jag dock gärna prata med om hon nu skulle vilja ha kontakt och tips av mig?
    Förlåt jag läste dåligt i tråden och jag håller med om de platser du beskriver. vi befinner oss på västkusten för övrigt. Jag har sett en del otroligt fina filmer från maspalomas...  och blir väldigt upphetsad av tanken på att se min tjej i samma situation... ett härligt minne att ta med sig in i sängkammaren när regnet står som spön i backen. Min flickvän är inte drivande utan låter mig vara den som driver det hela... därför pratar jag och inte hon. Det är inte dig jag är ute efter utan att min tjej får njuta. Ha det härligt! :)
    Nyfiken
  • Trunk
    Anonym (quinna i solen) skrev 2014-12-19 14:18:34 följande:
    Ok, vad trevligt.
    Jag har en del erfarenheter även från västkusten, men det ligger nu några år tillbaka i tiden. Kanske dags igen till våren?
    Jag har alla möjligheter att visa henne vägen och skapa dessa möjligheter för henne om hon skulle önska. I så fall kan jag gärna prata med henne om hon nu skulle vilja ha kontakt och tips av mig?
    Du skulle ju då självklart finnas med, men din roll i det hela skulle i så fall vi alla ömsesidigt komma överens om. Hur som helst så kulle det bli en fin möjlighet även för dig, att få se din tjej i denna situation, att i verkligheten få vara med om detta som är väldigt upphetsande och att få skapa ett minne för dig och er att ta med er.
    Men killar/män som vill driva det hela, sådana kontakter har jag så det räcker...
    Mmm det låter bra... men att få kontakt men någon anonym är inte helt lätt så vi får fixa detta själva vilket vi säkert gör! Snart blir det en tur till ett soligt florida,,, vi får väl se vad som händer där. Ha det gott i solen! ;)
    Nyfiken
  • Trunk
    Anonym (quinna i solen) skrev 2014-12-19 15:59:45 följande:
    Nåja, om det kom fram till hur hon och jag skulle kunna få kontakt med varandra så ska jag nog klara av att lösa just det problemet, om hon skulle vilja (och om hon finns?)...

    Tack.
    Ha det så gott själv!
    Ha ha! Ja nog finns hon alltid! ;) Hon är här med mig. :) men hon lägger inte upp sina önskningar här på grund av att då fick vi lägga ner FL för gott. Av samma orsak som du är anonym skulle vi kunna säga. Tack ändå säger vi båda! :)
    Nyfiken
  • Trunk
    Anonym (quinna i solen) skrev 2014-12-19 16:57:39 följande:

    Synpunkter på ovan är mycket välkomna.
    Och det är helt ok att sprida denna text vidare.
    Solig


    Tackar sånt här är bra för oss mer oerfarna men nyfikna oxå!
    Nyfiken
Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!