• Anonym (Melod­y)
    Äldre 6 Apr 14:06
    698225 visningar
    1824 svar
    -1 +8
    1824
    698225

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Jag vet inte vad det är men jag tänder så fruktansvärt på när killar runkar. När jag träffar en ny kille så vill jag alltid att han runkar framför mig, blir kåt på bara några sekunder då. När jag tittar på porr brukar jag alltid söka mig till dom kategorierna när killar runkar. Det som tänder mig mycket är när killar runkar utomhus, i smyg och nästan vill bli påkommna. Jag hade velat se en främling runka medans jag titta tills han kom, det hade varit helt underbart. Kukar är så sinnesjukt vackra och upphetsande =)

    Finns det fler tjejer som jag? Eller kanske killar som njuter av att runka inför åskådare??

  • Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!
  • Anonym (Melod­y) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 13:13
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 16:16:41 följande:
    mitt bidrag som man...;)
    jag älskar att runka framför min fru och prata snusk samtidigt. då får hon massera min pung samtidigt men inte mer.... Hon får höra en hel del dirty talk och titta på min stora kuk samtidigt. Det gör mig vansinnigt kåt. Som avslut vill jag ofta få utlösning över hennes bröst eller ibland i hennes mun. Lite kinky i sig att hetsa upp henne så och bara runka. vad tycker ni?
    En gång för länge sedan hade jag telefonsex med en kåt tjej som ville höra mig runka kombinerat med dirty talk, jag fick henne att smiska sig själv riktigt hårt och smeka sin mus och rumpa, hon blev extremt kåt av det, det var härligt.
    Wow, låter helt underbart! Hade älskat den behandlingen du gör mot din fru=)
  • Anonym (Melod­y) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 13:18
    Anonym (ladylike) skrev 2011-04-07 17:39:55 följande:
    Älskar. Jag gör det både under sex, med honom och ensam. Har ett större behov av sex än vad min man har. Ett något snuskigare behov också.
    Jag är som du, har ett vääldigt stort snuskigt behov.. onanerar mkt ensam, under sex o me en kille.. mina kompisar skrattar åt mig och kallar mig galen =)
  • Anonym (Melod­y) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 13:21
    Anonym (mums) skrev 2011-04-07 18:47:03 följande:
    Det hade lika gärna kunnat vara jag som skrivit den här tråden. Jag är tjej, och har hittat de bästa runkvidorna på redtube faktiskt. Blir så kåt av det. Min man vet inte om detta, då jag tänder på det i smyg. Han tror jag tycker det är äckligt och motbjudande (då jag blivit utsatt för övergrepp). Men jag ääääälskar att se honom runka också när han och jag sexar ihop. Skulle dö av kåtslag om jag vaknade av att han tog på mig och runkade samtidigt. Fy fan.. åh!
    Åh fyyyy, det låter som att jag skrivit detta med! Jag hade också dött av kåthet om en kille hade gjort så! Fyy va upphetsande :P
  • Anonym (Melod­y) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 13:24
    Ridmi skrev 2011-04-07 20:33:58 följande:
    jag vet kvinnor som gillar att mannen runkar framför dom och att dom får suga av, frågan är väl vad kvinnan vill ha där efter, oralsex från mannen? eller vänta att mannen ska styvna till igen? Även här vet jag en del av svaren, men skulle vara roligt höra vad andra kvinnor svarar.
    Det ultimata vore att komma samtidigt som honom, altså att jag tar på mig själv när han runkar=) Jag e bra på att tajma om killen säger att han närmar sig hehe =)
  • Anonym (Melod­y) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 13:26
    Cristally skrev 2011-04-08 10:21:06 följande:
    he, he, visst undrar jag om jag är ett litet pervo Har inga väninnor med dito fantasi(!)
    Haha inte jag heller.. jag e väldigt öppen med vad jag gillar och vad jag gör i sängen med mina vänner och dom tycker det är skitkul.. men de flesta av dom gillar inte ens att suga. Så jag framstår som värsta sexgalningen för dom haha.. lustigt eg.
  • Anonym (Melod­y) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 13:28
    Totek skrev 2011-04-08 13:11:38 följande:
    Hur vill du se när en man runkar? Hela kroppen med ansikte å allt eller bara "där nere"?

    Skriv ett familjelivs mail så kan vi snacka där om det....
    Helheten absolut, fast vågar mannen inte visa sig i tex cam så går det bra med bara underdelen.. men jag hade inte velat visa mig dock haha vill bara titta :P
  • Anonym (Melod­y) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 13:30
    Anonym skrev 2011-04-08 13:58:55 följande:
    Jag har aldrig fått se en kille runka men skulle nog bli upphetsad av det då jag har haft de i tankarna. Men talar ni bara om för partnern att ni vill se honom runka framför er? Tänk om han inte vill...pinsamt!
    Vad gör ni när den andra runkar? Tittar ni bara på eller tillfredställer ni er själva under tiden?
    Jag brukar absolut göra det med den jag e tillsammans med! E det en kille jag haft sex med ett par ggr så kan jag säga det efter ett tag att jag vill se honom runka. Jag gillar att tala om för killen hur jag vill ha det för jag vill ha det skönt lixom =)
  • Anonym
    Äldre 9 Apr 13:38

    Ja jag fick en chock för han började när vi pratade i telefon och berättade vad han ville göra med mig och sedan började han smeka och runka sig själv , det hördes jättetydligt i telefon. Till slut gick det för honom och han undrade om jag tyckte att han var knäpp? Jag tycker att det var jättehärligt att höra honom stöna och fantisera vad han skulle göra med mig om jag var där, själv blev jag istället alldeles tyst och visste knappt vad jag skulle göra. Kände mig som fem år. Men jag gillar att lyssna så om jag skulle få se honom göra det skulle vara ännu härligare! Men vad tror ni, eftersom han gör det i telefon så borde han väl inte ha något emot det "live" heller??

  • Pärlan
    Äldre 9 Apr 13:50
    Anonym (Melody) skrev 2011-04-09 13:24:25 följande:
    Det ultimata vore att komma samtidigt som honom, altså att jag tar på mig själv när han runkar=) Jag e bra på att tajma om killen säger att han närmar sig hehe =)
    du låter helt fantastisk... ;) är du upptagen med andra eller har du en liten bit till övers för mig... ;p
  • Äldre 9 Apr 13:59

    Åhhh det är så härligt att se på Fast jag föredrar det ju live och inte i cam osv...


    *gråter blod* Kom just på att min rumpa är för alltid förlorad! Fan också, skulle aldrig bytt bild!!!
Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!