• Anonym (Melod­y)
    Äldre 6 Apr 14:06
    699603 visningar
    1824 svar
    -1 +8
    1824
    699603

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Jag vet inte vad det är men jag tänder så fruktansvärt på när killar runkar. När jag träffar en ny kille så vill jag alltid att han runkar framför mig, blir kåt på bara några sekunder då. När jag tittar på porr brukar jag alltid söka mig till dom kategorierna när killar runkar. Det som tänder mig mycket är när killar runkar utomhus, i smyg och nästan vill bli påkommna. Jag hade velat se en främling runka medans jag titta tills han kom, det hade varit helt underbart. Kukar är så sinnesjukt vackra och upphetsande =)

    Finns det fler tjejer som jag? Eller kanske killar som njuter av att runka inför åskådare??

  • Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!
  • Anonym (Lilla­n)
    Äldre 26 Jan 19:27
    Anonym (...) skrev 2014-12-19 19:00:25 följande:

    jag älskar att stå naken och kåt med kuken som står av sig själv rakt upp 
    ollonet är rätt stort och alltid framme i cam jag runkar vilt både fort o hårt och när jag känner mig redo att spruta så brukar jag spruta ner camen så den är helt dränkt i min tjocka kladdiga sperma oftast rinner sperman sakta ner längs kamera linsen 
    och ibland händer det att jag sprutar 3 till 4 sperma strålar samtidigt ur ollonet åt flera håll på en gång jag bara älskar att stå där o spruta ner allt jag kan
    jag vill jätte gärna runka o spruta ner camen för dig det vore helt underbart så adda gärna mig på skype:  frickforsa    ,hoppas vi hörs där :)


    Spruta ner allt? Tur att vi inte bor ihop, den datorn skulle jag inte vilja sitta vid eller ta på.
  • Äldre 26 Jan 22:50

    Jag älskar att visa upp min kära påle av modell större! Flört

    Ett minne jag ofta tänker på när jag tillfredställer mig själv är en tjej som jag umgicks med under ett års tid. Hon var väldigt sexuell av sig och vi var som handen i handsken när det gäller sexet. Vi kunde verkligen vara öppna med allt vad vi gillade vilket jag inte alltid är bekväm med.

    Hon var undergiven och hon fick mig att förstå att jag gillar att vara dominerande.  Hon hade tjockt rött hår som jag älskade att dra hårt i medan jag satte på henne hårt bakifrån. Smiskarna på hennes stora rumpa gick inte av för hackor, hon var lysande röd efter behandlingen. Jag älskade hur hon sög i sig saften från mina fingrar när jag hade fingrat henne. Ja ja, nu glider jag ifrån ämnet här, kom till saken! Oskyldig

    Hon avgudade verkligen min kuk och jag märkte hur hon började flämta när jag ibland drog i den när vi hade sex. Ögonen blixtrade till och blev blanka, tänderna högg tag i underläppen. Man märkte så att säga att hon gick igång rejält på det. Vid ett tillfälle så låg hon inlagd på sjukhus vilket gjorde att vi inte kunde ha sex. När hon var sängliggande så drog hon fram kuken och började runka mig. Hon snackade dirty om vad hon ville att jag skulle göra med henne när hon kom hem från sjukan (jag blev glad att höra att analt skulle bli aktuellt vilket det inte varit tidigareFlört). Hon fortsatte sin behandling och jag hängde med i snusksnacket, tyst viskade vi till varandra för att inte höras till andra rum. Efter ett tag så erkände hon att hon gillar att titta på mig när jag runkar för mig själv, att hon fantiserat om att jag ska stå framför henne och runka tills det går för mig. Jag är rejält kåt och jag är hård som ett järnspett, jag lutar mig mot ena väggen där jag är lite skyddad ifall dörren skulle öppnas och jag drar ner byxorna till knävecken och ställer mig och runkar framför henne i fem minuter, jag blir tänd av att det är en spegel bakom henne så jag kan se mig själv runka. Jag ser inte hennes hand men jag förstår att hon samtidigt tillfredsställer sig själv och hon stönar lite för högt just nu (hon kunde vara rejält högljudd vid sex vilket jag gick igång otroligt på). Jag känner mig dominant vid tillfället och går fram och håller för munnen på henne medan jag runkar vidare med andra handen. Mina fingrar letar sig in i hennes mun och hon suger på dom för glatta livet. När hon ligger där och är alldeles överkåt blir jag så sugen på att spruta ner hennes ansikte så jag placerar mig med kuken mot ansiktet för att runka ur det sista. När hon märker vad jag försöker så får hon lite panik, hon fattar väl att det skulle bli lite problematiskt att bli av med. Så hon styr in kuken i munnen och tar satsen där istället. Jag försöker att trycka in kuken ner i svalget för att straffa henne vilket ger henne lite kväljningar och glansiga ögon. Jag ger henne inget papper att spotta ut på utan "tvingar" henne att svälja. Cool

    Ja det var tider det! Speciellt att göra det där i sjukhusmiljö som jag vanligtvist inte gillar.

  • Äldre 27 Jan 17:37

    om du förfarande gillar att se folk runka så ställer jag gärna upp add mig på skype tomten161Skrattande

  • Anonym (tomte­n)
    Äldre 27 Jan 17:40
    +1

    hej om du fortfarnde gillar att se folk runka på cam så adda mig på skype så kan vi ha kul skpe (tomten161)

  • Äldre 24 Mar 12:58

    Jag fantiserar mycket om att få runka inför en kvinnas nyfikna ögon. Jag har fått göra det några gånger, men det var länge sedan nu, och något tillfälle har inte yppat sig mer. Första gången jag fick göra det var jag bara sexton, och då var det inför en jämngammal tjejkompis. Sedan skedde det några gånger genom åren - främst under ungdomsåren - på liknande sätt: inför tjejkompisar. Sista gångerna var två gånger för min bästa kompis flickväns syster, och en gång för en tjej jag fick kontakt med via nätet som skulle fota och filma mig när jag runkade. De bilderna och filmen tittar jag rätt ofta på fortfarande. Men det är som sagt länge sedan nu. Jag önskar jag fick uppleva det igen.

  • Äldre 24 Mar 13:06

    Herregud!! Det är ju en mindre armé av män som har erbjudit sig sina runktjänster här!! 1637 svar!!! Hur har det gått för dig Melody?? Hinner du med något annat än att kolla på runkande män i Cam??

  • Äldre 20 Apr 18:09

    Hej, läste att du blir störttänd när du tittar på en kille som runkar. Själv är jag kille och blir kanonkåt när jag runkar inför en tjej. Jag gillar att göre det utomhus och jag älskar att se en tjej som runkar inför mig när jag runkar. Skulle vara kul att ses.

  • Anonym (S.ö.)
    Äldre 22 Apr 11:30

    Skepparjanne, tjejer runkar inte, de pullar.

  • Äldre 29 Apr 15:42

    Om du skulle vilja så kan du gärna få kolla på mig då jag tänder mycket på om nån kollar på. Mvh crille

  • Äldre 13 May 04:18

    Vill du prata lite sex????

Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!