• Anonym (Melod­y)
    Äldre 6 Apr 14:06
    698149 visningar
    1824 svar
    -1 +8
    1824
    698149

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Jag vet inte vad det är men jag tänder så fruktansvärt på när killar runkar. När jag träffar en ny kille så vill jag alltid att han runkar framför mig, blir kåt på bara några sekunder då. När jag tittar på porr brukar jag alltid söka mig till dom kategorierna när killar runkar. Det som tänder mig mycket är när killar runkar utomhus, i smyg och nästan vill bli påkommna. Jag hade velat se en främling runka medans jag titta tills han kom, det hade varit helt underbart. Kukar är så sinnesjukt vackra och upphetsande =)

    Finns det fler tjejer som jag? Eller kanske killar som njuter av att runka inför åskådare??

  • Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!
  • Äldre 28 Oct 14:46

    Bara göra av sig om du vill titta..

  • Äldre 13 Nov 04:14

    Smekte en mogen kvinna en gång mellan benen när hon låg på sin säng. MIna fingrar blev alldeles hala av hennes safter och jag tog och smorde in min mitt stånd med det. Satte mig grensle över henne och onanerade över hennes ansikte. Hon fick nästan kåtslag av att ha min insmorda blanka ... puffandes upp i ansiktet. Fick världens orgasm och sprutade över hals och ansikte. Hon kom samtidigt.

    En underbar upplevelse. Cool

  • Äldre 13 Nov 09:09

    Bra tråd Melody, 178 sidor Skrattande

    Jag är åxo en som gillar att runka inför någon. Jag känner mig utlämnad och naken. Efter att jag har kommit så känner jag mig sårbar. Ibland är det skönt att som man få känna mig sårbar. Älskar även när kvinnan smeker sig själv under tiden för då får jag se vad hon gillar.

  • Anonym (Kåtut­anknul­la)
    Äldre 13 Nov 11:38
    +1

    Tycker om att runka upp kuken lite i smyg när vi är nära varandra. För att sedan resa mig och hämta något åt henne och kuken tittar ut ur morgonrocken

  • Herr P
    Äldre 13 Nov 13:11

    Tycker det är upphetsande att runka inför åskådare som vill se på. Gillar även att se andra omanera inför mig, känns lite privat och hemligt på nått sätt

  • Anonym herre
    Äldre 13 Nov 13:29

    Jag har hittat en kategori porr när kvinnor onanerar samtidigt som dom tittar på killar som runkar. Finns tyvärr inte mycket. Jag blir också kåt av att se onani och att runka inför åskådare.

  • Anonym (Eeeh)
    Äldre 13 Nov 15:09
    Anonym (Kåtutanknulla) skrev 2016-11-13 11:38:16 följande:

    Tycker om att runka upp kuken lite i smyg när vi är nära varandra. För att sedan resa mig och hämta något åt henne och kuken tittar ut ur morgonrocken


    Får du inte upp den utan att runka den????
  • Anonym (Kåtut­anknul­la)
    Äldre 13 Nov 22:18
    Anonym (Eeeh) skrev 2016-11-13 15:09:59 följande:

    Får du inte upp den utan att runka den????


    Jodå. Nog reser den sig när man blir kåt men ibland är det så skönt att röra vid den. Alla kan ju inte vara som du Eeeh
  • Äldre 9 Dec 11:34

    Jag älskar att runka när en tjej tittar på. Nuförtiden gör min fru det då och då men innan det så lekte jag flera gånger fram för tjejer, både ytligt bekanta och kompisar och även tjejer jag träffade via nätet först... Via cam är trevligt med irl är mycket roligare, gärna när tjejen tittar, vi sitter och pratar samtidigt, kanske fotar och filmar tjejen mig samtidigt och jag drar ut på det, det är galet härligt!

  • Anonym (Me86)
    Äldre 18 Dec 10:18
    +1

    Här har du en till tjej som gillar ;)

    Lite nyfiken på att se via kik

Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!