Inlägg från: Anonym (sjuker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sjuker)

    mådde du dåligt/blev sjuk av lchf dieten??

    Jag körde med LCHF under typ ett år. Gick kurs, skaffade böcker och all kunskap man ska ha innan man testar något. Men var dagligen dålig i magen, sura uppstötningar, spyor och huvudvärk till hörde vardagen. Irriterad, kramper, orkeslös blev otroligt tråkig som människa... Säng liggande i stora perioder. Låg på lassarettet vid tre tillfällen. Kissade jämt 4 gånger varje natt. Att bajsa löst 3 gånger om dagen är inte skoj. gick ner 20 kg på 3 månader.

    Trodde jag hade urinvägsinfektion.  

    Trodde att det var övergången som alla pratade om men visade sig inte vara så. Läkaren talade om att jag ätit fel och skapat stora problem på insidan. För mycket fet, för dåligt balanserad kost. Han talade om att 3 personer i världen dött delvis pgr av metoden pgr av  olika fel främst fetlever och högt kolesterolvärde.  Jag har sky högt Kolesterolvärde och  äter tabletter mot det... Har leverproblem ingen vet om det är LCHF eller något annat som skapat det men jag tror att det är LCHF var ju frisk innan. Idag är det bättre. Jag vet hur jag ska äta, Dietisten utbildade mig. Jag vet vad jag ska undvika.

    Slutade med Metoden efter det sjukhusbesöket och blev av med alla symptom. Äter efter tallriksmodelen den rekommenderar min läkare och sjuksköterska har inga problem! Är lycklig igen. Spar också pengar.. Massor med pengar.

    Men det är säkert en bra metod för vissa, men  tror att det är på det lååånga loppet en farlig metod som alla andra Korta  perioder tror jag kan vara ok.. Vem vet vad som händer efter 50 år med metoden hur ser levern ut då? hur ser insidan ut då? har man forskat på metoden det gäller alla metoder vad är riskerna? Potatis har ju nästan alltid funnits i alla fall sedan 1500- talet kanske även ännu tidigare.

      balanserad kost är bäst tror jag.

            

      

Svar på tråden mådde du dåligt/blev sjuk av lchf dieten??