• Anonym (Tuff-­Fia)
    Äldre 21 Apr 01:00
    9363 visningar
    67 svar
    67
    9363

    Är rädd att killar bara vill ha mig för mina bröst

    Jag har D-kupa och det syns verkligen, vet att jag sk fina bröst med bra form och så.. jag gillar dom själv men ibland blir jag så osäker.. jag har fått två barn men det har snarare bara påverkat mina bröst positivt. Men alla män stirrar ju på mina bröst hela tiden...  Fast det kanske dom/ni gör på alla kvinnor/tjejer..

    Jag har svårt att gå i säng med någon utan att tänka att det enda han är ute efter är att få se mina bröst eller ha ihop det med någon med stora bröst..

  • Svar på tråden Är rädd att killar bara vill ha mig för mina bröst
  • Anonym (Tuff-­Fia) Trådstartaren
    Äldre 21 Apr 01:17
    #2

    Det är faktiskt lite så jag känner mig, paranoid, blir fan galen. Försöker tänka "so what" men det blir svårt ändå. Nu ligger det inte för mig att ragga upp någon för ett ligg (vilket inte är fel men inte just för mig) så när jag hamnar i säng med någon är det jätteviktigt att det ska finnas något mer, åtminstone känslan av möjlighet till något mer.

  • Anonym (Tuff-­Fia) Trådstartaren
    Äldre 21 Apr 01:25
    #7

    P E: Ja du har ju helt rätt såklart och jag vet ju det egentligen. Allt det här bottnar ju i dåliga erfarenheter.. Det är klart det är jättehärligt att den jag är med tycker om mina bröst, det gör ju jag också. Och jag skulle bara vilja få bort den rädslan...  och ja, både kvinnor och män fastnar med blicken och då är jag inte så att jag går med värsta urringningarna heller. Men jag trodde aldrig att jag skulle börja uppleva min bröst som ett *problem*..  och det stör mig. Men något ingrepp blir det nog inte.. även om jag tänkt tanken ibland..  jag menar,.. det är ju inget fel på dom.. Jag vill bara vara mer än just dom. .. Jag hör hur osäker jag låter, dåligt dåligt..

  • Anonym (Tuff-­Fia) Trådstartaren
    Äldre 24 Apr 01:42
    #57
    HäxanSurtant skrev 2011-04-23 03:07:37 följande:
    Och låtsas att han är en rumpman på första dejten
    Haha
  • Anonym (Tuff-­Fia) Trådstartaren
    Äldre 25 Apr 11:39
    #60

    Alltså, en D-kupa kan ju se ut precis hur som helst (och i vissa märken har jag även E och F), både mindre och större, jag är smaaaal och därför syns mina bröst väldigt tydligt eftersom det inte finns speciellt mycket annat som är lite rundare på mig. Och nej jag  ÖVERSKATTAR inte mina bröst, går inte själv och tycker att dom är så himla speciella och märkvärdiga även om jag gillar dom, dvs skäms inte för dom. Men det ÄR märkligt hur folk stirrar och man behöver inte ha urringning för det. Även kvinnor stirrar, om inte annat först på mig och de mina och sen på sin man. Jag tycker det är skitirriterande att i första hand bli sedd för sina bröst. Oavsett om man blir ett objekt eller ett hot.

    Träffar jag en man som jag har sex med så är det såklart jättehärligt om han gillar hela min kropp inklusive mina bröst så jag har inte emot det så..

Svar på tråden Är rädd att killar bara vill ha mig för mina bröst