• Anonym (75F)
    Äldre 22 Apr 10:50
    9394 visningar
    67 svar
    67
    9394

    Är rädd att killar bara vill ha mig för mina bröst

    Jag har svårt att tro att killar bara ser bröst. Klart att alla har egna preferenser. Min kille  är rätt välutrustad och det triggar mig rejält. Däremot så skulle jag aldrig vara ihop med honom enbart på grund av detta.
    Sen är det ju som andra har skrivit längre upp i tråden att kupan och omkretsen korrelerar så en D-kupa behöver ju nödvändigtvis inte vara enorm. Formen spelar ju också in. 

    Jag upplever inte att killar intresserar sig för mig enbart pga bröst, men så har jag inte en vidare utmanande stil heller med superdjupa urringningar etc. Just för att jag inte vill att brösten är det enda man ser.
    Mina är runda och fasta och när jag går på stranden eller på badhus är det många män som tittar. Men det är enda stället förutom sovrummet där jag "visar upp dem".

    Men som svar på TS, jag tror INTE han är ihop med dig enbart för brösten.

  • Anonym (75F)
    Äldre 24 Apr 00:34
    #56

    Lite ot kanske, men det finns mängder av underklädesbutiker på nätet som ofta har bra erbjudanden på dyrare märken som man kan prova ut i butiker. Jag har sällan betalat mer än 500kr för en bh och brukar passa på när jag får erbjudanden.

  • Anonym (75F)
    Äldre 25 Apr 18:33
    #64

    Jag känner ärligt talat inte igen mig i det du beskriver trots att även jag är rätt späd och ser bra ut i övrigt.
    Det är som jag skrev tidigare, enbart på stranden eller badhus som jag ser hur andra kvinnor tittar och hur män håller på att gå in i väggar.
    På stan eller i jobbsammanhang - never.
    När jag går ut brukar jag inte gå runt i djupa urringningar eftersom jag inte vill verka som en person som vill ha uppmärksamhet pga brösten. För visst skulle jag få det om jag klädde mig slampigt! Det skulle även de mest saggiga tuttarna få..

Svar på tråden Är rädd att killar bara vill ha mig för mina bröst