• Anonym
    Äldre 21 Apr 23:42
    9387 visningar
    67 svar
    67
    9387

    Är rädd att killar bara vill ha mig för mina bröst

    D är väl inte så himla stort? Jag har D (D75) och jag känner mig inte som någon tuttfia. De är väldigt lätta att klä mindre också.

  • Anonym
    Äldre 23 Apr 00:55
    #42

    Lär det inte framgå ganska snabbt om killen bara är med i matchen pga brösten?

  • Anonym
    Äldre 23 Apr 13:42
    #49

    Det måste väl inte vara antingen eller?
    Min man älskar hela mig och är tokig i mina bröst. Jag ser inga problem med det.

  • Anonym
    Äldre 25 Apr 15:57
    #62
    Anonym (Tuff-Fia) skrev 2011-04-21 01:00:28 följande:

    Jag har D-kupa och det syns verkligen, vet att jag sk fina bröst med bra form och så.. jag gillar dom själv men ibland blir jag så osäker.. jag har fått två barn men det har snarare bara påverkat mina bröst positivt. Men alla män stirrar ju på mina bröst hela tiden...  Fast det kanske dom/ni gör på alla kvinnor/tjejer..

    Jag har svårt att gå i säng med någon utan att tänka att det enda han är ute efter är att få se mina bröst eller ha ihop det med någon med stora bröst..


    Tja, såna är ju män...grisar i allmänhet.  Har du sött, fint ansikte och fin kropp också?  I så fall så kan ju helheten vara nåt som attraherar dom, men män är tuttgalna, så är det bara och allt med snygga tuttar är knulldugligt, det är bara paperbag over the head som gäller.  Tyvärr...
  • Anonym
    Äldre 26 Apr 15:51
    #66
    Anonym (Jonna) skrev 2011-04-25 19:00:26 följande:
    Jag har alltid upplevt att män är mer intresserade av mig än mina kompisar, fast jag bara har B-kupa och dom andra mellan D och F. Antagligen för att jag har snyggare kropp i övrigt och överlag ser bättre ut. Jag kollar också på tjejers bröst, fast bara om dom visar dom mycket, inte för att det är iögonfallande utan för att det dallrar när dom går. Precis som man blir helt hypnotiserad när man går bakom en tjej med en begafet röv i typ tajta byxor, det dallrar och far åt alla håll. 
    Hm låter som du har komplex och är avis.
Svar på tråden Är rädd att killar bara vill ha mig för mina bröst