Inlägg från: Anonym (Underbart) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Underbart)

    Sperma och mannens sprut

    Jag älskar storsprut och sväljer gärna! Mmmm!

  • Anonym (Underbart)
    Anonym skrev 2011-04-22 22:58:08 följande:
    Jag har inget negativt att säga mer än att jag ogärna får hela satsen i munnen och sväljer allt. Varför liksom? Det är ju inte alls så gott som F***saft.
    Himla gott ju, men ja... mycket för att det är just sperma och sprutar ur kuken som en fin belöning
  • Anonym (Underbart)
    Anonym (Underbart) skrev 2011-04-26 11:32:51 följande:

    Är du inne i alla trådar och läskar dig...


    Jag glömde citera - detta var riktat mot bystoman
  • Anonym (Underbart)
    Aynrand skrev 2011-04-26 11:39:08 följande:
    jaha? här har vi en kvinna som gillar att vara undergiven....jag undrar hur många sådana trevliga kvinnor det är som skriver i denna tråd?
    sperma och ug...uppenbarligen en bra kombo
    Vi är nog många fler än du kan ana...
  • Anonym (Underbart)
    Aynrand skrev 2011-04-26 12:17:52 följande:
    Absolut, det är underbart att leva ut och ännu bättre om tjejen är ug men inte passiv....
    När en kvinna är genuint undergiven är hon allt annat än passiv, så ser jag på det hela. Jag kan nog benämna mig ug men jag är aktiv och njuter av att ta för mig - när jag tillåts...
  • Anonym (Underbart)
    Aynrand skrev 2011-04-26 12:21:46 följande:
    du är också en av dem !?{#emotions_dlg.djavulsk}
    Jag kan glädja dig genom att säga: ja, det är jag. Helt otroligt att jag hittar andra undergivna slynor på Familjeliv av alla ställen... Det är dock ingen lek för mig, utan jag tar det på största allvar, det ska vara riktigt hårt och äkta vara, inget sängkammarmysexperimenterande... Men ja - lek är det ju alltid ändå, men jag tror att du förstår.
  • Anonym (Underbart)
    Dominant skrev 2011-04-26 12:27:33 följande:
    Det finns faktiskt en hel del undergivna kvinnor på Familjeliv, tyvärr är de flesta av dem bara undergivna sexuellt dock.
    Ja, så är det nog. Jag tycker däremot om att lyda och vara till lags även i vardagen. Jag är en stark kvinna och har gjort karriär så på min arbetsplats kan jag på inga sätt bli styrd av andra, men det har hänt på mina tidigare arbetsplatser och det tyckte jag om. Det är naturens lag att en man står över en kvinna så att säga. Jaja, kom an bara ni söta rara feminister som finns här på Famlijeliv...
  • Anonym (Underbart)
    Aynrand skrev 2011-04-26 12:29:31 följande:
    ja, jag fattar att du gillar att vara en riktig undergiven slyna.
    Jag är inte förvånad därför att många kvinnor och män hittar sin sexuella identitet bättre efter att man fått barn, jag tror att man ställer högre krav helt enkelt och många börjar förstå att man kan vara en riktig ug slyna och fortfarande få öm kärlek och respekt. Själv har jag gått den andra vägen...från vanilj till dominant dock vet jag att den dominanta sidan har varit där hela tidenDemon
    Ja, det ligger något i det du säger. Jag har själv nästan alltid varit som jag är nu, men det är klart att även jag har utvecklats till det bättre genom åren.
  • Anonym (Underbart)
    Dominant skrev 2011-04-26 12:38:51 följande:
    Det flesta är bara undergivna mot sin partner, om det gått så långt att det till och med skett på arbetsplatsen tidigare och du tyckt om det så är du verkligen fylld av undergivenhet.
    Ja, det är jag nog. Det kan bero på att jag har haft personer i min närhet som har fungerat som jag men det motsatta och att det verkligen har klickat. Jag tycker dessutom inte att det är några fel på att förhandla som en hora men det får man ju inte säga högt
Svar på tråden Sperma och mannens sprut