• UntilTheDark

    Alkohol, ångest/depression och antidepressiva läkemedel

    Ja endel reagerar så med den blandningen, inte så mycket att göra åt.  Möjligtvis att du kan byta medicin, men det känns som lite väl mycket bara för att kunna dricka ett glas då och då. Avstå hellre.

  • UntilTheDark

    Själv kan jag dricka alkohol trots medicin, men har en kompis som blev våldsam och skadade sig själv osv som hon aldrig gjort innan.

  • UntilTheDark
    Anonym (nej) skrev 2011-05-07 19:15:44 följande:
    Detta är INTE en medicin som ska blandas medalkohol!

    Köp ett gott alkoholfritt vin istället under den här tiden du är under behandling. Enda skillnaden är att du inte drabbas av dessa biverkningar samt inte blir full.
    Det där är väldigt individuellt med om man kan eller inte kan dricka alkohol. Känner många som klarar dricka utan problem och det säger läkarna är helt ok om det funkar.
  • UntilTheDark
    Anonym (nej) skrev 2011-05-07 19:29:32 följande:
    Enligt FASS ska man inte dricka alkohol tillsammans med denna medicin. Det finns en anledning till det, en anledning TS blivit mycket medveten om.
    Det är bara enormt DUMT att gå imot fass.
    FASS ja, de skriver alltid så och vill ha ryggen fri. Men i stort sätt alla läkare jag talat med, och andra talat med säger det är ok. Man får PROVA sig fram om man tål kombinationen eller inte och man behöver inte dricka mängder då man kan bli mer lättpåverkad.
Svar på tråden Alkohol, ångest/depression och antidepressiva läkemedel