• iolant­he
    Äldre 10 May 08:28
    45269 visningar
    480 svar
    480
    45269

    McDonalds mat till barn

    Absolut får dom det. Och så förstår jag inte vad du menar, dina barn äter inte på mcdonalds, bara vid enstaka tillfällen? Hur menar du då? Dom allra flesta äter väl skräpmat bara vid enstaka tillfällen, eller känner du många barnfamiljer som har mcdonalds på matsedeln varje vecka.

    Jag gissar på att vi äter där 1 gg varannan mån ungefär. Då får dom hamburgare eller nuggets, pommes och mjölk. Stora tycker inte om läsk, lillan dricker allt, men eftersom hon inte kan säga att hon vill ha läsk får hon mjölk . Jag skulle aldrig neka dom pommes, det är ju supergott.

  • iolant­he
    Äldre 10 May 08:41
    #10
    CarolinW skrev 2011-05-10 08:37:40 följande:

    här sker det 1-2 ggr om året så det är vad jag menar med enstaka tillfällen. Kanske borde ha formulerat om frågan om barnen får läsk till maten. Men det är som sagt var efter min tid på McDonalds som jag är anti det. Maten är en sak men när man ger det till barn som knappt lärt sig sitta mår jag illa och läsk ovanpå det.


    Jag tycker det är lika illa att ge bebisar läsk oberoende om det sker på mcdonalds eller på stans finaste restaurang. Det är alltid mcdonalds som hamnar i skottgluggen när det gäller skräpmat, men hamburgare och pommes finns ju på barnmenyn på dom flesta restauranger.
  • iolant­he
    Äldre 10 May 09:05
    #14
    astro skrev 2011-05-10 08:45:49 följande:
    Det enda egentligen skadlga är ju den höga salthalten i maten, så om jag skulle plocka bort något vore det pommes.
    Kolsyrad dryck är förstås inte heller en vinnare för småbarn.

    I övrigt är inte maten på McD skadligare än någon annan vanlig blandkost så jag förstår inte varför man inte skulle kunna äta där ibland.

    (Dock är maten som sagt salt - något man måste se upp med om barnet är under två år.) 
    Det går ju att be om pommes utan salt :)
Svar på tråden McDonalds mat till barn