• Choko

    Tycker ni jag ska avslöja min svåger fru???

    Anonym skrev 2011-05-11 08:55:42 följande:
    Vad är det med folk!

    Hon gör ju något olagligt, bedrägeri är olagligt om du inte visste det?
    Lura försäkringskassan.. Klart som fasen att man blir anmäld om man håller på så!
    Det är inte privatliv när hon tar allas skattepengar förstår du väl.
    Håller med!

    Det är sådana här människor som parasiterar på vårt  solidariska samhälle och förstör för de som verkligen är sjuka ch behöver pengarna!

    Anmäl!
  • Choko
    FaberCastell skrev 2011-05-11 09:59:53 följande:
    Av samma anledning som du skulle kontaktat Polisen om du sett någon upprepade gånger stjäla 15000:- som ligger på ett bord, så ska du kontakta Försäkringskassan om du vet att hon bidragsfuskar. I det här fallet är det dessutom dina pengar hon stjäl så desto större skäl att sätta stopp för det.

    Ni som tycker att det är att lägga näsan i blöt, tittar ni åt andra hållet då ni ser någon stjäla en bil, göra villainbrott eller bankrån också? Bidragsfusk är stöld och det är dina pengar som blir stulna. Fundera på var du vill att dina skattepengar ska gå. Ner i fickan på sådana som inte behöver dom eller till verkligt behövande?
  • Choko
    Nuts skrev 2011-05-13 11:42:16 följande:
    Hur menar du din svågers fru!? Är inte svåger ens 'systers make'? Tycker inte du ska lägga dig i allt för mycket. Visst, det personen gör är fel men det kommer säkert ikapp denne tids nog ändå. Jag tycker i allmänhet att folk ska "mind their own business" lite mer (om inte andra kommer till skada så klart). Det är väldigt fel men sköt du ditt..
    Hur tänker en del!?? Det är ju MITT - min business - om någon fuskar till sig mina skattepengar som JAG betalat för att det ska gå till sjuka i behov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svar på tråden Tycker ni jag ska avslöja min svåger fru???