• Anonym (elak)

    Tycker ni jag ska avslöja min svåger fru???

    Min svågers fru är sjukskriven pga påhittad orsak vill inte gå in på det för att avslöja henne eller mig här, men nu när hon är sjukskriven så jobbar hon på ett ställe svart och för att sedan eventuellt börja jobba där heltid och säga upp sig på det andra stället.

    Jag tycker att det är moraliskt fel och tyvärr så känner jag ingen empati för en människa som henne som kan hitta på en sån otrolig historia för att förstöra en annans människa och bli sjukskriven.

    Vad anser ni???

    Jag tänkte ta kontakt med försakringskassa anonymt

    Ja jag kanske är elak men ni har inte hela historian så döm inte , för det hon har gjort är väldigt elakt och fult för att bli sjukskriven. 

  • Svar på tråden Tycker ni jag ska avslöja min svåger fru???
  • Anonym (FK)

    Ursäkta off topic, men vem är din svågers fru? Din svägerska? 

    Jag tycker såhär: Fundera över konsekvenserna både för dig om det kommer fram att det var du som tjallade, över deras familj vad konsekvenserna skulle bli och för henne.

  • Anonym
    Alcea skrev 2011-05-10 22:10:47 följande:
    Det finns inget som är gratis - det har jag aldrig påstått. Men olika arbetssätt kan vara olika kostnadseffektiva. Mer kontroller behöver inte alltid vara kostnadseffektivt, men en viss mått av kontroller är det garanterat. Med ditt resonemang kan vi ju stänga ner hela Skatteverket, och bara hoppas på att folk är ärliga och betalar in det de ska.
    Har du helt missat min poäng? Du menar alltså att skatteverket var totalt onödigt även inna  hetsjakten på "bidragsfuskare" startade? Minns då att det handlar om ett fåtal år bakåt i tiden.

    Det jag pratar om är fakta, att kontroller kostar. men om du har åsikter om effektiviteten i arbetet tycker jag att du ska lägga fram det eftersom det kommer att vara högintressant för staten. Vad har du för kostnadseffektiva förslag?
  • medow

    TS om du väljer att göra det rätta så kan jag bara säga att du bör ha filmbevis som är filmat under lång tid dvs ett par veckor , enligt  vad jag vet så är det väldigt väldigt svårt att sätta dit en person som den du nämner tyvärr kan jag bara säga :(

  • Anonym

    Klart du ska anmäla för det hon gör är olagligt och riktigt ruttet. Var beredd på att du kan bli ifrågasatt bara.

  • Anonym (Sandra)
    Anonym (FK) skrev 2011-05-10 22:11:05 följande:
    Ursäkta off topic, men vem är din svågers fru? Din svägerska? 
    Hur kan du få svågers fru till svägerska  ! ? ! Förvånad
    Svåger = Mans bror / Systers man
  • Jag är bara jag
    Anonym (Sandra) skrev 2011-05-10 23:56:17 följande:
    Hur kan du få svågers fru till svägerska  ! ? ! Förvånad
    Svåger = Mans bror / Systers man
    Det är väl klart att ens svågers fru är ens svägerska? Inte ren släkt,men man kallar ju ens mosters man för morbror också fast han per definition inte är ens mammas bror. Alla som är gifta med bröder och systrar är svågrar resp. svägerskor. Så säger då alla jag känner...
  • Marcus01
    Anonym (Sandra) skrev 2011-05-10 23:56:17 följande:
    Hur kan du få svågers fru till svägerska  ! ? ! Förvånad
    Svåger = Mans bror / Systers man
    Funderade själv samma sak... Glad
  • Anonym

    tycker inte du ska anmäla utan prata med henne o säga att detta är fel och att hon bör lösa det inom en snar framtid för annars kommer du anmäla henne då.

    Ge henne en chans att göra rätt för sig.

    tycker inte man ska fega o vara anonym men anmälningar,,

Svar på tråden Tycker ni jag ska avslöja min svåger fru???