• Stormorsan

    Hur länge innan man blir avhyst vid vräkning?

    Anonym (hur länge) skrev 2011-06-01 21:36:09 följande:
    tack för era svar, jag ska självklart kontakta dem så fort de har öppet men eftersom måndag är en röd dag och fredag är en klämdag så har min kommun inte öppet förrän på tisdag, samma gäller med hyresvärden som inte är nåbar förrän på tisdag. Jag kommer kontakta dem å det snaraste så fort det går men jag har redan mailat på en massa andrahandskontrakt och lagt ut annons på blocket om att jag söker att hyra i andra hand. Jag är ensamstående mamma, och det är inte alltid lätt att få allt att gå ihop, även om det såklart är mitt eget fel att det blivit som det blivit..

    Jag skulle bara vilja veta vilket det senaste datumet jag måste vara ute är på, och det stod inte i brevet jag fick utan det stod bara "omgående". Jag kommer såklart flytta härifrån omedelbart så snart jag bara kan, men man tycker ju att man borde få iallafall 2 veckor eller något på sig, det tar ju sin lilla tid att packa och flyttstäda och hitta nytt.. :( :( :(

    tack för styrkekramen, den behövs, just nu känns allting som ett enda stort svart hål.
    Prova att ringa socialtjänsten på fredag. Dom får inte enligt lag stänga ner för att det är klämdag, någon måste ha jour.
  • Stormorsan

    TS enligt beslutet du har fått, har du en månad på dig att begära ändring. Skicka in en sådan begäran så sent du kan utan att riskera att missa sista datum.


    Då har du till en början en liten tidsfrist att försöka lösa situationen.


    Kontakta soc så fort du kan.


    Har du arbete nu? Finns det någon möjlighet att din hyresvärd går med på en avbetalningsplan? Skulle du klara av en avbetalning? Skit i alla andra skulder just nu och prioritera mat och hyra.


    Om det finns ett KF utslag nu, så har du ju betalningsanmärkning vilket kan göra det svårt att få nytt lägenhetskontrakt.


    Har du någonstans att ta vägen?


    Kramar om dig

  • Stormorsan
    Anonym (I samma sits) skrev 2011-06-25 11:41:15 följande:
    Hur har det gått, får du bo kvar trådstartaren.
    Hur går det för dig då?
Svar på tråden Hur länge innan man blir avhyst vid vräkning?