• Äldre 13 Jun 14:26
    40094 visningar
    27 svar
    27
    40094

    Har du pigmentfläckar / ålderfläckar ??

    Undrar vad brukar ni använda för att få bort pigmentfläckar ??
    några tips?? jag brukar få några när jag solar även om jag använder solkräm 50+. så undrar om det finns något annat som hjälper bättre att förhindra att få fläckar??

  • Svar på tråden Har du pigmentfläckar / ålderfläckar ??
  • Äldre 13 Jun 19:18
    #1

    ingen som har??

  • Äldre 24 Jul 22:27
    #2

    nu jag tipsar alla som har pigmentfläckar eller bara ojämna färger i ansiktet eller dem som vill skydda huden mot pigmentfläckar eller ålderfläckar eller dem som vill vara bleka. att det finns en underbar crem som heter Super Glandin ( ANTI PIGMENT CREME)  och den är en perfikt dag natt crem får man en fin och mjuk hud utan att bli kladdig

    och Solskyddsfaktor 15 skyddar mot solens skadliga verkningar. redan från första vecka ser man hur huden blir pigg och mjuk. verkligen perfikt crem . dem har även andra cremer  också men jag använder nu ANTI PIGMENT CREME och har börjat med ANTI EYE RINGS CREME.

    deras hemsida www.superglandin.se/Products.html

    om någon annan använder deras produkter skriva gärna vad du tycker!

  • Äldre 24 Jul 22:30
    #3
  • Äldre 24 Jul 22:51
    #5

    jag har provat even better clinical men det gjorde ingen skillnad men det var en prov burk men ändå och den är jätte dyrt. jag tycker super glandin hjälper och det som är bra att den skydder att dem inte återkomma. men är förvånad när man frågar på butiken klicks och åhlens dem brukar inte rekomendera den! bara en gång på åhlens hon sa att den är bra och den var den faktiskt. jag var tvången att använda foundation hela tiden innan.

  • Äldre 1 Aug 18:23
    #9

    man brukar ha cremen på hela ansiktet som en vanligt dag/natt creme.

    pigmentfläckar är lite ljus bruna alltså lite mörkare än övriga hud.

  • Äldre 10 Aug 18:27
    #16
    turkos77 skrev 2011-08-10 10:20:38 följande:
    Jag köpte den på stureplanskliniken. Man kan köpa den online med. Märket är dermaceutic. Jag är så glad över resultatet. Behöver inte ens sminka över nu. Är så fint. Såg hemsk ut i en vecka ungefär. Såg ut som om jag hade brännskador. Men när huden flagna av så var fläckarna borta. Då har jag i flera år gått runt med en hemsk mustasch.  Två veckor med denna krämen så är det i princip borta.

    Jag vet att det antagligen kommer tillbaka om jag är i solen mycket. Kommer fortsätta använda krämen då och då om jag ser att fläckarna är på väg tillbaka. Tog det två veckor att få bort hela randen jag hade på överläppen så ska det nog inte vara så svårt att underhålla nya fläckar.
    härlig försår din glädje, men för att undvika få fläckarna tillbaka jag skulle rekomendera dig att använda Super Glandin som dag kräm varje dag eftersom man kan få fläckarna tillbaka även om man inte solar  + att ha hög Solskyddsfaktor när du solar.
Svar på tråden Har du pigmentfläckar / ålderfläckar ??