• Lollo36

    SNÄLLA behöver tips och råd på hetta upp vardagstråkiga sexet!!!

    "ställde upp på sex trots ingen lust, litegrann har det blivit en riktigt dålig vana för mig."

    Där tror jag ett problem ligger. Om det fortfarande är så tror jag ni behöver prata om det och komma överens om att avhålla er under en period. För det blir lätt en dålig spiral annars där du förknippar sex med något som du bara ställer upp på men inte känner så stor lust efter själv. Mannen kan ju ta hand om sig själv ett tag, det tror jag inte är något problem särskilt om han inser att det kan leda till att du får ökad lust och att sexlivet blir bättre.

    När du väl känner lusten igen tror jag att du egentligen inte har problem med hur ni ska göra för att få lite variation på det. Lycka till! Solig{#emotions_dlg.flower}


    When women go wrong, men go right after them. (Mae West)
  • Lollo36

    Mm, tänk igenom det ordentligt. Det är ju du som känner honom bäst så bara du tänker igenom det bra tror jag säkert att du hittar ett sätt att lägga upp det på så att han inte tar det fel. Men jag tror att det är viktigt att inte bara "ställa upp", det tär på din egen lust som sagt.

    Ett annat sätt kan kanske vara att ladda mentalt, i och med att du ju tycker det är skönt när spärren väl släpper så kanske du ska tänka på just det, hur skönt det är egentligen, och göra tiden innan sexet (till och med hela dagen om du kan och vill) till ett långt "förspel" i huvudet innan det är dags att genomföra det. Dvs på ett busigt sätt fundera på vad du skulle kunna göra för honom eller vad du tycker är skönast att han gör på dig etc. Kanske till och med gå ut och äta middag, vara lite småromantiska på olika sätt.

    Nåja snabbt ihopskrivet då jag måste iväg nu men kanske något att fundera på?

Svar på tråden SNÄLLA behöver tips och råd på hetta upp vardagstråkiga sexet!!!