• Anonym (oskuld)

    25, oskuld= konstig?

    Jag är 25 år och oskuld.... jag blev kysst av en kille när jag var 18, han tog mig på brösten under tröjan men längre än så kom vi inte. Det är hela min sexuella erfarenhet förutom när jag fått en klapp på rumpan eller någon annan snuskpelle taffsat på mig på jobbet (arbeter på en krog i serveringen)

    Är jag konstig som inte haft sex?

    Är det nått fel på mig?

    Jag dejtar en helt underbar kille nu som är 35. Tror han har en väldigt bred sexuell erfarenhet. Han är snygg, tjänar bra och är otroligt charmig.
    Han är snäll och omtänksam och tittar på mig så jag får rysninger.
    Han ska komma hem till mig på middag ikväll och nu är jag så rädd att han förväntar sig mer utav mig.Jag vill så klart ha sex med honom. Men kommer han märka att jag är oskuld? Hur ska jag berätta det för honom, jag är ju endå 25.
    han kommer säkert skratta åt mig och gå och hitta sig någon med erfarenhet.
    Skulle du vilja träffa en 25 årig oskuld? Skulle du inte tänka att det måste va nått fel på en då?
    Börjar bli riktig skraj och nervös, vill inte att han försvinner Gråter

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-18 13:00
    måste jag berätta det för honom?

  • Svar på tråden 25, oskuld= konstig?
  • Anonym (oskuld)

    någon som kan hjälpa mig lite....han kommer vid sju ikväll så har inte så mycket tid på mig nu Rynkar på näsan

  • pluvdo

    Nu är jag ingen man, men om han väljer bort dig enkom för att du är oskuld så är han väl ändå inget att ha? Förresten tror jag inte att han kommer göra det. Till en början kanske han kommer undra hur det kan komma sig att du är det när du är så fin/bra/vad han nu tycker, men det kommer han nog över snabbt.

    Du är inte konstig som är oskuld, nej. Du kanske inte hör till normen, men du är knappast konstig för det.

    Jag tycker du skall berätta att du är oskuld eftersom man får anta att en person har sex med en oskuld på ett annat sätt än den har sex med en erfaren. Man får väl vara mer försiktig med en oskuld, liksom. Om du dessutom är tafatt och sådär så förstår han ju i så fall att det beror på din oerfarenhet och inte att det är något fel på honom.

  • BlommyNess12

    Det finns inte så många män på detta forum som kan svara på denna fråga, men det är väl bara att ta det lugnt, och ha sex när du vill? Det är inte säkert att det märks att man är oskuld, men du kanske borde berätta det för honom ädnå.

  • Anonym (inte konstig)

    Nej, du är inte konstig men kanske lite ovanlig. Jag var ungefär så gammal som du när jag hade sex första gången. Jag var öppen med min brist på erfarenhet och killen jag var tillsammans med "försvann" inte.

  • Tulpy

    Jag har svårt att tro att han kommer skratta åt dig! Tvärtom kommer han tycka det blir speciellt! Jag skulle berätta för att få en så vacker upplevelse som möjligt! Det kommer gå jättebra! Lycka till!

  • svartakatten

    Inget fel alls med att du är oskuld! Bättre det än att förlora oskulden allt för tidigt tycker jag.
    Och skulle det bli något ikväll, säg som det är. Vad är det värsta som kan hända, egentligen? Att han tycker du är konstig? Tycker han det är det han som är konstig! Respekt till dig som inte fumlat runt med massa

  • Mommy89

    Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men du är iallafall INTE konstig!
    En del blir av med oskulden när dom är 13, andra blir aldrig av med den - alla är olika!
    Men det kan ju vara bra att iallafall berätta på något sätt att du är oskuld, så att han vet och inte bara "hoppar på dig" så att säga.
    Det är nog bäst att ta det lugnt och försiktigt första gången så du inte blir "scarred for life" så att säga.
    Hur det än blir, lycka till ikväll och hoppas att han är en snäll och trevlig prick även när det gäller sovkammaren Glad 

  • Anonym (oskuld)

    et svåra blir att hur man ska säga det ... "hej, välkomen middagen är i köket....förästen har du planerat att få till det idag så är jag oskuld" hmm ska man vänta tills man redan har kommit en bit till sexet typ precis innan han ska ha in den? känns osm tajmingen är viktig endå...eller ska jag bara skicka ett sms typ "hej ville bara att du ska veta att jag ser framemot middagen...du bör också veta att jag är oskuld" ?

  • Anonym

    dels finns det ju ingen anledning att du måste ha sex med honom just idag, för att han kommer hem tll dig. Jag "förlorade" min över trettio, så nej du är inte konstigt. Jag berättade. Jag tror att det är en förutsättning för att det ska bli bra. Du behöver inte berätta just idag heller. Hångel e ju alltid trevligt :)
    Njut av honom :)

  • pluvdo

    Hur och när du skall berätta det får du nog reda ut själv för det beror ju på vad som känns bäst för mig. För min del hade nog sms innan känts bäst även om även det vore pinsamt eftersom det praktiskt taget säger att man räknar med sex. Jag hade dock tyckt det var ännu pinsammare att säga det inför mannen, i synnerhet om jag var osäker på och oroade mig för hans reaktion.

Svar på tråden 25, oskuld= konstig?