• Anonym (byt?)

    Tog 50 mg atarax igår för att kunna sova, idag är jag hemsk?

    Vad mycket problem ni verkar ha av atarax, varför byter ni inte? Har aldrig hört att någon ens ska ha fått någon effekt alls av atarax, förutom som antihistamin. 

  • Anonym (byt?)
    Indianica skrev 2013-08-22 08:59:43 följande:
    Attarax är inte beroendeframkallande, men väldigt milt. Jag tycker också att jag får sämre effekt av Attarax efter ett tag. Har tvingats trappa upp till 3 tabletter per kväll. Man kan också bli trött och sed förmiddagen efter man tagit Attarax och då kan man så klart bli irriterad. Men jag blev mycket segare av Propavan, då var jag knockad hela förmiddagen så Attarax får duga så länge. Imovane är min favoritinsomningstablett, men den rä
    cker ju inte hal natten, men är bra om man bara bebhäver hjälp med att somna.
    Theralen är inte så farligt beroendeframkallande och man sover som en liten gris på låga doser och det är ångestdämpande. Man blir lite seg morgonen efter för man kan sova rätt länge och vill liksom inte vakna, men stiger man bara upp och tar en kopp kaffe är det ingen fara. Man kan säga att startsträckan på morgonen förlängs. Jag har aldrig upplevt irritation och är det någon bieffekt jag alltid annars får så är det aggressivitet och annat jobbigt. Kanske kan vara värt att prova iallafall? Imovane är galet vanebildande. 
Svar på tråden Tog 50 mg atarax igår för att kunna sova, idag är jag hemsk?