Inlägg från: Anonym (Man 43) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 43)

    Wandas Swing

    Jag har inte skrivit här förut (alltså på familjeforum) men måste skriva av mig nu. När jag såg inlägget om gangbang klubb i Madrid blev jag aktiv, eftersom jag ofta åker dit i jobbet. Har inte hittat en klubb av det slaget, men mitt research gjorde att jag hamnade på en hemmagjord gangbang (hemmagjord gangbang är ett uttryck som jag själv hittat på och jag vet inte om det finns ett bättre uttryck för erfarna). 

    Jag har med 100% säkerhet aldrig varit så full av adrenalin i hela mitt liv. Rädsla, skam, blygsel och aggressivitet blandade sig med ett blod som aldrig förr har pumpat så hårt i mitt stånd. Egentligen är inte detta er sak, men jag måste skriva något någonstans för att få ur mig lite adrenalin. Så jag skriver mest för min egen skull.

    Min spanska är halvbra, men jag förstod vissa saker. Kvinnan hade permission från ett långt fängelsestraff. Kvällens gangbang var organiserat av hennes kompis, som jag tror var hennes syster för de var väldigt lika och hade exakt samma märkliga båge på sina ögonbryn. Systerkompisens pojkvän var kvällens vakt. Den enda regeln var att man var tvungen att stanna minst två timmar och delta. Detta lät konstigt för mig, men när en kille försökte lämna tidigare fattade jag att fängelsetjejen hade bestämt detta för att slippa män som bara knullade och drog. 

    Jag har sett några gangbang scener i porrfilmer, och dum som jag var trodde jag att verkligheten regisseras på samma sätt. Nu har jag upplevt sex på ett sätt som jag aldrig, verkligen verkligen aldrig, kunnat ana existerar och jag vet inte var jag ska göra av alla känslor och hormoner. Nu blev det så att jag skrev här. Vet som sagt inte varför. 

Svar på tråden Wandas Swing