• Äldre 18 Jul 11:10
    64590 visningar
    27 svar
    27
    64590

    Wandas Swing

    Jag och min tjej är mellan 20 och 30 och vi besökte Wandas swing för första gången för några veckor sedan.


    Det är förvånansvärt många unga och snygga (en dryga handfull iaf) av ca 30 pers. Vi var där på en "par och tjej"-kväll. Singelkillar var alltså ej välkomna. Ganska bra att börja med tänkte vi. 


    Efter kvällen hade vi sett 4 par som alla var mellan 20-35, smala (vältränade till och med!), snygga och allt som vi letar efter. Vi fick väldigt bra kontakt med ett av dessa par som vi spenderade i stort sett hela kvällen med.
    Nu i efterhand kan jag ångra att vi inte "uppvaktade" de andra paren också, men det blev mycket sex och trevligt med det andra paret flera gånger under kvällen. 


    Ett nej är alltid ett nej. Vi upplevde aldrig att någon försökte tränga sig på och var obehaglig. Och vill man inte av någon anledning så säger man "nej tack" bara, så är det bra. Ingen förklaring, ingenting annat behövs. 
    Men enligt min erfarenhet håller man sig till "sina egna" om man får vara lite osmidig och förklara det så. 


    Alltså, jag som ung, vältränad kille hade inga problem med kåta damer som hängde sig på mig, och tjejer som ännu yngre späd flicka hade inga problem med gubbar som gjorde närmanden. Kan dock vara annorlunda på kvällar där singelkillar tillåts. Då är tjejen ofta "sockerbiten" som alla följer, enligt vad vi har hört. Men alla respekterar ändå gränser och ett nej. Men tittar gör de.

    Par och tjejkvällar kommer vi besöka många gånger igen, och även under 40 hade vi tänkt gå på. Kanske någon mix-kväll med singelkillar också. 
    Så om du funderar på att besöka Wandas Swing i Göteborg, tveka inte. Det finns unga snygga människor där också, såväl som alla andra former och åldrar. 
    Allt är väldigt bekvämt för alla! Starkt rekommenderat. 


    Ses där!

Svar på tråden Wandas Swing