• Justess

    Erbjudande Liseberg: entré/åkpass/familj?

    Någon som känner till om det finns något paketerbjudande eller annat rabatterbjudande för Liseberg? Inte intresserad av boende, bara besök på nöjesparken.

    Vi är två vuxna samt två barn över 110 cm (+ en 1-åring). Barnen kommer nog att få åkpass. Huruvida vi vuxna också bör ha åkpass vet jag ej. Själv åker jag inget "otäckt" Maken kan nog offra sig och åka med barnen där vi anser att det behövs en vuxen. Ni som besökt Liseberg - hur ofta "behövs" en vuxen för att åka med en 6-åring och en 8-åring? Tänker nog att 6-åringen till viss del nöjer sig med barnkarusellerna, men knappast 8-åringen.

    Hoppas på rabatt på åkpass eller biljetthäften. Vet att föräldratidningarna ibland har sådana här erbjudanden, men jag har inte sett något ännu (inte läst alla heller...)

    Tipsa mig!

  • Svar på tråden Erbjudande Liseberg: entré/åkpass/familj?
  • Justess

    Ingen som läst nåt om erbjudanden i någon tidning?


    Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas.
  • Justess

    Tack för svaren. Har kollat Coop och Ica men då är det bara rabatt inkl boende. Även kollat Lisebergs egen rabatt, men det var ju inte så mycket att orda om... 365 kr x 4 personer är mycket när man dessutom ska spendera pengar därinne på mat, lotterier etc.


    Är ju ute efter någon form av familjerabatt eller rabatt på åkband/åkhäften.


    Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas.
  • Justess

    TAck för era svar. Det ser med andra ord mörkt ut på rabattfronten Jaja, till Liseberg ska vi ju i vilket fall som helst, så det är väl bara att betala.

    Tror ni det lönar sig att som åkrädd förälder köpa ett åkpass? Jag kommer att åka max 5 attraktioner, min man kanske motsvarande.


    Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas.
Svar på tråden Erbjudande Liseberg: entré/åkpass/familj?