• Äldre 6 Jul 20:51
    1201646 visningar
    24826 svar
    24826
    1201646

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hej tjejer! Nu har jag också hittat hit från BIM i juli-tråden :) Kan någon lägga till mig i listan? Jag har bara telefonen... :( Stinis83, 28 år - Stockholm ÄL: 19 juni BF: 10 mars enl kalendern på FL Symtom: Illamående, lite ont i brösten och växtvärk i magen. Får sitta på toaletten om jag ska dricka något, det rinner rätt igenom ;) Övrigt: Första riktiga försöket till andra barnet, har en dotter född i dec -09. Jag kan bara inte fatta att jag är gravid! :)

  • Äldre 6 Jul 20:57
    #47

    LadyA01: Jag hade absolut behållit båda tiderna, det är inget du ska ha dåligt samvete över. Dumma bm! Jag glömde säga att mitt BF förmodligen kommer flyttas fram ca 2 veckor. Det blir planerat snitt den här gången eftersom min förlossning var väldigt komplicerad. Men jag kanske kan få vara med i den här tråden ändå? :)

  • Äldre 6 Jul 21:52
    #49

    Glömde några symtom, eller så har jag bara haft en "sämre" graviditetsdag. Idag har jag knappt kunnat äta för jag har mått så illa. Men inget kräks :) Jag somnade som en stock i två timmar direkt efter frukost, och har haft lite ondare i magen idag.

    Jag känner konstiga lukter och smaker, och min absoluta favorit choklad smakar äckligt :( Men det är bara bra, förra graviditeten gick jag upp 21 kg... ;)

    Vi har bara berättat för två personer ännu, men kommer berätta när vi träffar de vi vill berätta för :) Ååhh, vad jag längtar tills det börjar synas! Det känns så overkligt :)

  • Äldre 6 Jul 22:29
    #54

    Grattis Habanita, jag håller tummarna för att den lill* stannar :) Det hoppas jag för oss alla för övrigt :)

    Jag har känt av en del i hela tjejmagen idag, men mest på högra sidan... Borde jag vara orolig för X eller är det helt normalt att det är så? :S

  • Äldre 7 Jul 11:29
    #60

    Tack Habanita, nu är jag lite lugnare :) Och illamåendet har kommit med besked... :)

    AgnesMamma, jag förstår precis hur du menar, jag känner likadant. Inte blir det bättre av att en kompis fick missfall i v 8 inatt... Men jag hoppas att våra pyren stannar kvar och att vi går med magarna i vädret snart :)

  • Äldre 7 Jul 15:00
    #63

    Grattis Amanda (och alla ni andra), det är verkligen en helt magisk tid vi har framför oss! :)

  • Äldre 7 Jul 15:03
    #64

    Nån mer än jag som börjat må väldigt illa och fått svårt att äta? Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, jag blir äcklad så fort jag stoppar mat i munnen. Jag börjar dessutom bli känslig, vi var på kyrkogården idag och jag fick uppbåda all min kraft för att det inte skulle bli mer än den darrande underläppen jag inte kunde hålla tillbaka... ;)

  • Äldre 7 Jul 16:10
    #66

    Haha, skönt att man inte är ensam då eller vad man ska säga! ;)

  • Äldre 7 Jul 19:00
    #69

    Jag kan bara hålla med dig Faceprimer! Jag vill skrika ut det till hela världen, vill att det ska synas NU :) Det känns verkligen fantastiskt att vara gravid igen, och jag hoppas att inget går fel. Jag älskar känslan av hur det spänner och växer i magen, jag känner mig såå gravid :)

  • Äldre 7 Jul 19:59
    #78

    Supertrouper, grattis! Det är ju helt fantastiskt :) Grattis till er andra också så klart ;)

    Här verkar symtomen komma ett efter ett, har precis vaknat efter att ha nattat vår dotter. Shit vad trött jag är! :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)