• jeennyy

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jag plussade i går :) så blir nog en litet marsbarn :D *Happyface*

  • jeennyy
    faceprimer skrev 2011-07-08 23:31:12 följande:
    Stort grattis till er alla som kommit in nu senaste tiden Underbart att ni också fått plus.
    Ni håller vi alla våra tummar för varann att dom små stannar kvar hos oss. Men det tror jag att dom gör Hjärta
    ska bli jättespännande att få följa varandra genom graviditeten, lägga ut magbilder, etc Diskutera dom första sparkarna... m.m.... Sååå mysigt.

    Förresten, när har man sitt första Ultra Ljud? Jag läste på någon hemsida att det var rätt sent, runt 16-20? Är det så sent? Får man göra tidigare om man vill? Det känns ju sååå länge till dess, jag vill se redan i v. 12 hihi.
    jag har hört att en del gör det tillochmed i v. 8 men det beror kanske på hur magen känns?!!
  • jeennyy

    perfectman: 19 år (20)
    ÄL: 19/6 2011
    Plussade: 7 Juli 2011
    BF: 10 Mars 2012
    Symptom: kissnödig, humörsvängningar, ömma bröst 
    Övrigt: första barnet

  • jeennyy
    Stinis83 skrev 2011-08-06 13:54:06 följande:
    Haha Lokesmami, jag håller med! Fast jag tycker tiden går mycket fortare för er andra ;)j

    Jag har en konstig dag idag, har ont i magen (känns som växtvärk tack och lov) och bara sover och sover. Jag får så dåligt samvete mot min dotter som vill vara med sin mamma... Är det nån mer som haft såna dagar? Jag är i v 10 nu.
    jag är i vecka 10 jag med. Och jag skulle också vilja sova hela tiden spec. dagtid. Orkar inte göra nått.. men man måste ju. vad har du för BF?
  • jeennyy
    Stinis83 skrev 2011-08-06 19:48:02 följande:
    Perfectman, jag har BF 11 mars enl bm :) Du då? Jag tog en lugn dag idag och lyssnade på min kropp trots det dåliga samvetet mot dottern. Jag trodde sambon var okej med det, men nu när dottern var gnällig (trött!) på kvällen så sa han att jag borde lägga mer fokus på henne och strunta i hur jag mår. Och klarar jag inte det så kanske jag borde göra abort sa han.

    Jo jag tackar jag, det var ju precis vad man ville höra! Då kan han ju på allvar glömma att jag sitter uppe på kvällarna och håller honom sällskap. Hur man än gör så är det fel känns det som ibland.

    Ursäkta, var bara tvungen att spy ur mig...
    Jag har BF 10 mars
    Jag tycker du gör rätt i att du tar det lite lugnt  , man ska ju inte stressa och man ska lyssna på sin kropp. Kanske hjälper att sätta er ner och så får ni berätta hur ni känner? det gör jag och min sambo (vi är ju på vårat 1a barn så vi har ju inte på samma sätt) men vi pratar om hur vi känner och mår. Och försöker dela upp att diska, städa, byta kattlådan mm. Och din sambo får räkna med att du är trött.
  • jeennyy
    BebisVagga skrev 2011-08-09 09:51:25 följande:
    En liten 3 mm foster utan hjärta.. Läkaren tyckte att jag inte skulle ge upp..en jo.. I v 8 ska den vara minst 13 mm o ha hjärta... Ta några cigg o gråta ska jag göra nu
    Hoppas allt går bra och att det bara är för tidigt. Men rök inte om det finns en chans att det bara är att det är för tidigt. Många kramar <3
  • jeennyy

    Hej.

    Jag måste få skriva av mig lite...

    Jag är en ung tjej som ska få en lite i mars och har under den senaste tiden börjat känna mig ensam, besviken och ledsen.
    Jag tror det är för att mina få vänner som jag har , inte har tid med mig. Visst att dom jobbar och det förstår jag. Men de skriver aldrig sms till mig eller ringer och frågar hur det är. ( de vet om att jag har en liten bebis i magen). Jag skriver till dom och försöker ringa men dom svarar aldrig. . Men de ringer när det är dax för fest. Visst jag kan vara med nykter, för det är jag ju med min sambo och hans vänner.
    En av mina vänner har nyss fått en lite söting och jag förstår att hon inte orkar vara med en och vill skaffa sig lite rutiner osv. Men hon svarar inte på sms eller på facebook när man skriver grattis och kommenterar. Och vi är? (var??) bra kompisar.

    jag känner mig bara ensam och besviken och vet inte riktigt hur jag ska hantera det.

  • jeennyy
    Coriander skrev 2011-08-15 14:13:08 följande:
    Gumman, jag förstår hur du kan känna dig ensam. Jag har också känt i sommar, att jag haft lite dålig kontakt med mina vänner. Mest har det varit, för att jag inte orkat göra något eller så har jag mått så illa, så jag inte kunnat göra annat än ligga i sängen. Ärligt talat önskar jag att plugget hade dragit igång redan för att få lite rutiner och träffa klasskompisar ens. Mina vänner är av den typen som reser och festar mycket, vilket ju är lite
    knepigt i min situation. Allra helst skulle jag ju vilja sitta på något cafe å fika.. eller kanske spela något roligt här hemma någon kväll. 

    Men nu är du ju här, med oss andra som väntar också småttingar i mars nästa år! Det är bra atta skriva av sig ibland...det behövs som gravid. Du är inte ensam!

    Kram kram HjärtaHjärta
    Ja , det är kul att sitta och läsa hur det går för alla, så det är min sysselsättning på dagarna men lite tråkigt och vara ensam. Önska jag hade fast jobb men , är bara timvikarie och får inte så mycket jobb vissa perioder. Men det är så tråkigt att man själv hör av sig hela tiden men får inget tillbaka !
    Men min svärmor sa åt mig igår att jag kommer får vänner genom min period som gravid och få träffa andra lyckliga nyblivna föräldrar.
    Men som sagt man blir lite ledsen.

    KramHjärta
  • jeennyy
    juneti skrev 2011-08-15 15:58:59 följande:
    Tyvärr levde inte fostret idag på vul. Så ledsen. Maken blev tro det eller ej väldigt ledsen han med inne på undersökningen. Lycka till ni andra.
    Nej, vad tråkigt Kramar Hjärta
  • jeennyy

    Hejhej. Var ett tag sen jag skrev här, men mår inge vidare bra. Förra veckan var jag så trött att jag sov hela tiden och yrsel hade jag konstant. Eftersom jag kollade upp det för nån vecka sen så sa det att jag skulle små äta och det försöker jag göra. sen fick jag förkyldning men är lite bättre på den fronten nu men är fortfarande yrslig plus konstant huvudvärk. så börjar bli lite orolig. Tur jag ska skriva in mig idag. (v.14, så seeent) så kan jag fråga lite. Läste på internett att det kan vara farligt om det håller i sig såhär mycket, kan bero på graviditeten men ibland på nått som inte har med det att göra överhuvudtaget. Förvånad Så får hoppas på att jag får något bra svar idag. Åååh sen får man väl nu på inskrivningen veta tiden för UL? Jag hoppas det iallafall :D längtar på att få se lilla bebisen :) 

    Hoppas ni andra mår bra och är superglada över eran lilla bebis! :) 

  • jeennyy
    Marie1983 skrev 2011-09-07 12:39:00 följande:
    Urk vad jobbigt du har det! Stackare. Den där tröttheten är ju helt förlamande! Jag sov minst 16 h/dygn fram till v 12, sedan har det gradvis blivit bättre. Hoppas det släpper för dig snart!
    Men yrsel, kan det vara så att du har lågt blodtryck? Det händer ju så mkt i kroppen nu och den blodmängd ska väl ha ökat med en liter redan, om inte mer? Bra att du ska på inskrivning, hon kommer vrida och vända på dig och kolla läget :) 

    När jag var på inskrivningen hade jag precis ätit frulle, trots detta var mitt blodsockervärde superlågt och BM sa åt mig att äta frukost flera gånger. Jag blir yr om jag reser mig hastigt när jag är hungrig. Känns som man blivit en gammal gumma! Flört

    Hoppas du mår bättre snart!
    Jag har ju inte haft detta yrandet innan v. 12 det började efter. Så var ju inne, hade bra blodsocker men lågt blodtryck. Men inte så farligt lågt, brukar ju ha lågt till och från så de tyckte jag bara skulle små äta lite mer. Så hoppas på att de har ett bra svar, för nu har jag legat hemma i 2 veckor och det är inte bra, måste ju jobba. Tyvärr är jag bara timvikarie så det är ju inte så viktigt för just jobbet att ha mig eftersom det finns fler. Men jag behöver jobba. Bara de inte sjukskriver mig för ett tag så allt ordnar upp sig. Har hört att det var en som blev det pga. sitt yrande. :-/ 

    får hoppas hon inte vrider och vänder på mig allt för mycket då svimmar jag nog :P hehe. Ska bli spännande. Men nu ska jag springa iväg. :) 
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)