• Äldre 12 Jan 06:14
    1203111 visningar
    24826 svar
    24826
    1203111

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Nu kan jag inte hålla mig längre! Har smugit här sen i höstas med bf den första mars. Har inte skrivit nåt i tråden men glatts åt att jag inte varit ensam med foglossning, illamående och oförstående sambo etc. I början av dec fick jag havandeskapsförgiftning och lilla Moa föddes den 9e Dec med akut kejsarsnitt i vecka 28+1. Hon vägde 995 gram och var 35 cm lång. Vi kämpar på på neoavdelningen och hittills går det bara framåt! Där fick vi gör att vi ville ha en vårbebis! :) hursomhelst, jag kommer fortsätta följa er eftersom min dotter kommer att jämföras med marsbarn några år. Jag vill önska er alla lycka till och tacka för att ni varit ett stöd, om än omedvetet.

  • Äldre 12 Jan 06:20

    Måste bara förtydliga, såg konstigt ut när jag läste det... Jag har ju inte glatts åt att ni haft foglossning etc. utan det var ju bara skönt att se att jag inte var ensam... :)

  • Äldre 12 Jan 07:09

    Tack söta ni, kan ju inte citera från luren. Nja, Scorpio får fortsätta ha första trådbebisen. Jag har ju lurat i skymundan. ;) Jag kommer aldrig att gnälla över hög skatt igen! Vi har en fantastisk neovård i Sverige. Jag förlöstes i Uppsala men är nu hemma i Gävle. Moa väger stadiga 1500 gram och vi går bara och väntar på att hon ska slippa intensivvårdssal. Då kommer vi kunna bo med henne på eget rum. Jag är där från morgon till kväll, har henne på bröstet så mycket som möjligt. Lite tajt att tajma blöjbyten, pumpningar och matrast däremellan men det är det ju såklart värt. Vi hoppas kunna komma hem i mitten på februari. Hon kommer nog få 2 år på sig att komma ikapp decemberbarnen. Fram tills dess håller jag ett öga på er. Kram till alla.

  • Äldre 24 Jan 17:45

    Nippertippan: kan inte hålla mig från att kommentera. Ta till dig av det du vill och sålla bort resten. Som jag skrev längre bak i tråden så kom ju min tjej den 9e dec istället för första mars. Pga havandeskapsförgiftning. Har ju läst på lite grann sen hon kom och är det nåt land man ska föda för tidigt så är det ju i Sverige! De är så otroligt duktiga här och skulle det behövas lite tid på tillväxt så har de stenkoll. Förstår att det är skittråkigt med vila men det gäller ju att du ska må så bra som möjligt! Min lilla blir 35 grav.veckor på torsdag och det lutar åt att vi får åka hem på måndag. Jag ska aldrig gnälla på höga skatter igen!! :) jag är så nöjd och imponerad av den vård hon och vi föräldrar fått. Styrkekramar till dig.

  • Äldre 24 Jan 19:23

    Med vår lilla tjej är det bara bra, jag blir så fascinerad, tacksam och ödmjuk över att det kan bli så bra även fast det inte blir som man trott och tänkt. Vi har fått eget rum nu som en förberedelse på hemgång och den sista övervakningen tas nog bort i helgen. Allt ser bra ut, inga hjärnblödningar, inget fel på ögonen, lungorna ser finfina ut! Makalöst! Ni har mirakel i era magar, men det visste ni ju redan! Jag försöker se det som att vi fått lite bonustid med henne innan vi får komma hem och vara familj på riktigt. Tack för er omtanke.. Kramar

  • Äldre 25 Feb 20:38

    Här brinner också ett ljus för Alfred.

  • Äldre 22 Sep 18:28

    ❤

  • Äldre 25 Sep 19:23

    Vad konstigt mitt hjärta ser ut nu...

    ❤

  • Äldre 9 Oct 01:56

    Han kanske fick lite huvudbry iaf...

    Hoppas det håller i sig!
    Kram

  • Äldre 15 Dec 00:59

    Så roligt att flera av oss kikar in här ibland... :)

  • Äldre 24 Feb 20:12

    ❤❤❤

  • Äldre 24 Feb 20:12

    Det där skulle vara hjärtan...

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)