Inlägg från: Längtan efter dig |Visa alla inlägg
  • Längtan efter dig

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ckm skrev 2011-10-09 02:06:01 följande:
    Ursäkta mina ord val men är så förbannad jävla f*tt tand!!!

    Tror jag intr kommer nå min tandläkare imorgon... Men måndag morgon måste jag ringa på engång!!!!!!! Jag döööööör av smärta!
    Men jag skulle kunna röntga så är det inga problem o laga tanden då?
    Finns det ingen tandläkare som du kan åka in akut hos?
  • Längtan efter dig
    SaraA skrev 2011-10-09 10:57:59 följande:
    Imorgon ska vi på rutin ul:) längtar dom bara den. Men tanken på att något ska vara fel finns ändå. Men hoppas på att bm säger att allt är fint där inne:)
    Det ska vi med, kl 16! Glad Vilken tid ska ni dit?
    Jag känner mig också orolig, men det är nog ganska naturligt.
  • Längtan efter dig
    Längtan efter dig skrev 2011-10-09 11:14:17 följande:
    Finns det ingen tandläkare som du kan åka in akut hos?
    Ah, hjärnan hängde inte med i läsningen Tungan ute Inte kul att vänta i 5 timmar.

    Lider med dig, tandvärk är inte kul. Måste själv kolla upp en tand som jag misstänker att det är hål i, men det känns nog inget jämfört med din värk. Hoppas att det ger med sig och att du får en tid så fort som möjligt.
  • Längtan efter dig

    RUL kl 16 idag, kan inte tiden gå snabbare? Hoppas så innerligt att allt ser bra ut med bebisen.
    Gick in i v. 18 i lördags. Snart är vi halvvägs med våra små marsbebisar! Kan ni fatta? Helt otroligt! Tyckte att det gick så långsamt i början, ville bara att det skulle synas. Och nu syns kulan minsann! Har fått flera kommentarer och det är så mysigt Glad

    faceprimer: Fy vad trist! Förstår att du är förbannad.

    Lokesmami: Stackars liten Rynkar på näsan Hoppas att det går bra och att han kryar på sig snart.

  • Längtan efter dig

    Oj vilken djungel det är med vagnar! Sitter och kikar runt på nätet. Tror iaf att det lutar åt en Brio Happy. Jag är väldigt novis på det här med barnvagnar och fattar inte riktigt vilka delar man ska köpa/vilka som hör ihop. Chassi förstås, men sen?

    Vill ha Brio Happy teleskopchassi 2012, men vilka delar ska jag köpa för att få en komplett liggvagn? Vill även ha sittdel till.

    Sitter och kollar här: www.kopbarnvagn.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl&artgrp=504

    Ska man ha en hårdlift endast, eller liggkorg och mjuklift? Fattar inte vilka delar som passar ihop. Vad ska man komplettera med för att få en sittvagn när bebisen blir äldre?

    Kanske är väldigt korkade frågor men det bjuder jag isf på Glad

  • Längtan efter dig
    SaraA skrev 2011-10-10 11:19:27 följande:
    Nu har vi varit på rutin ul. Blev flyttad 3 dagar så bf den 9 mars istället för 6 mars, bebisen mår fint och hade fullt ös i magen och kände det massor när vi va där:) så
    Mysigt. Har moderkakan fram och långt ner. Men dom sa att det kan rätta till sig själv när magen växer. Men de kollar på nytt ul i vecka 32 har den inte flyttat upp sig kommer jag få gå till en specialist för att mäta och liknande om det går att föda naturligt:( jag som längtar efter de.

    Det är föreseten en tös vi väntar med 99% säkerhet :)
    Wow grattis, en liten flicka! Mysigt! Glad

    Längtar ju inte mindre nu direkt, knappt 4 timmar kvar för oss. Får se om vi får ta reda på könet och om bebisen isf är samarbetsvillig Skrattande
  • Längtan efter dig

    Nu har vi sett vår lilla älskling! Så enormt mäktigt! Allt såg så fint ut Hjärta

    Direkt efter UL var det svårt att förstå det lilla pyret är en liten miniatyr-människa lever och frodas i min mage. Man såg ju verkligen allt så tydligt! Nu känner jag hur glädjetårarna och lyckokänslorna bara rusar i kroppen! Bebisen sparkade med sina små ben, viftade på armarna, kliade sig på hakan, sög på tummen och svalde fostervatten. Helt fantastiskt att det är en liten människa därinne!

    Blev mer säker på att det verkligen är rörelser och buffar jag känner lite då och då, för när vi såg att bebisen buffade runt i magen så kändes det väldigt tydligt.

    Blev flyttad från den 17:e till den 16:e så vi hade räknat ut det ganska bra.
    Har bild i bildtråden, men lägger ändå in här. Är så lycklig och stolt!


  • Längtan efter dig

    Vad har ni valt/ska ni välja för barnvagn?

    Vi funderar starkt på en Brio Happy, någon som har en sån? Vad tycker ni om den? Funderar på en 2012-års modell.

  • Längtan efter dig
    Daysis skrev 2011-10-13 23:03:24 följande:

    Idag har jag oxå varit på RUL och allt såg jättebra ut! Fick även bekräftat att jag har moderkakan i framvägg och det är därför jag inte känner bebis någonting. Så nu är jag lugn ett tag till

    Vi frågade inte efter kön, men mannen påstod att att han tyckte att det såg ut som en flicka. Han har haft rätt båda gångerna förut, men jag är fortfarande osäker på att han verkligen kan se det.. Själv har jag inte en susning hur man ska titta ens Ja, ja det visar sig i mars iaf..


    Grattis, vad härligt!

    Jag har också moderkakan i framvägg. Känner små kittlingar. Idag tyckte jag att jag kände lite tydligare buffar, men det är lite svårt att säga tycker jag. Speciellt då man är förstföderska.
  • Längtan efter dig
    Kalksten skrev 2011-10-14 10:39:15 följande:
    Den funderar vi också på, vi tänkte beställa den efter RUL =) Har flera kollegor som har BRIO Happy tidigare årsmodeller o de är supernöjda! de bor både i stan o några på landet.
    Precis därför vi vill ha den vagnen, den verkar hyfsat allsidig. Viktigt att den går bra att dra i snön eftersom vi bor i norrland. Den gröna klädseln är sååå snygg! Har ni funderat på färg?
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)