• Anonym (beroe­nde?)
    Äldre 6 Jul 10:58
    14645 visningar
    144 svar
    144
    14645

    Varför tittar han på porr?!

    När du ställt frågorna till honom direkt, vad svarar han, mer än att han blir ledsen som du skriver?? Om han känner att han "måste" in där ett par minuter varje morgon innan jobbet dessutom - kanske är ngn form av beroende??

    Men mer generellt tycker jag egentligen man ska få ha sina små börjelser i fred, så länge de är harmlösa menar jag. Titta på en bild av en vuxen tjej utan kläder tex.

  • Anonym (beroe­nde?)
    Äldre 6 Jul 11:19
    #17

    Jag tycker iofs att han ska få ha sin tid men sin förströelse, men när han förnekar det känns det inte helt sunt tyvärr. Jag tycker han kunde stå för vad han gör, annars blir det bara smutsigt smussel och det är du inte värd att behöva få ta tycker jag. Han kanske skäms över sitt beroende. Ni får försöka prata lugnt och sansat om det flera gånger, inte som påhopp direkt när det skett liksom?

  • Anonym (beroe­nde?)
    Äldre 6 Jul 11:36
    #30

    Hur vet du att han aldrig skulle acceptera att du skulle titta på något liknande? Har han sagt det rent ut i samband med att ni pratat om hans tittande? Lika ska vara lika! Varför skulle han få göra något du inte får... alla dessa krav på ena parten, do not like.

  • Anonym (beroe­nde?)
    Äldre 6 Jul 11:39
    #32
    Anonym (Undrar) skrev 2011-07-06 11:32:48 följande:
    Hade du inte kunnat ha nylonstrumpor på dig för hans skull om han bett dig då? Eller om du erbjuder dig att klä dig på ett visst sätt så kanske han minskar eller rent av slutar med sitt porrsurfande.. 

    Du skrev innan:  Varför måste han se andra F*ttor varje dag tex ?!
    Hade du hellre sett att han hade glott på bögporr? 
    Kanske en del av hans fantasi, att det inte är flickvännen utan andra som klär i nylonstumpor etc etc? Tycker han kan få ha sin fantasi, men det är så förbaskat tråkigt att neka allt för flickvännen och låtsas som ingenting. Var ärlig för sjutton, så skulle det säkert vara mer OK för TS att hantera detta också...
  • Anonym (beroe­nde?)
    Äldre 6 Jul 12:05
    #43
    Anonym (Jobbigt.) skrev 2011-07-06 12:03:40 följande:
    Det är skillnad att kolla på porr och enbart söka på nakna kvinnor eller som ts skrev "klicka på en kvinna så kommer hennes fitta upp"
    Nämen varför då... alla har ju sina olika böjelser, en del ser på porrfilm andra ser på porr i bildformat, det tycker inte jag gör någon skillnad!?
  • Anonym (beroe­nde?)
    Äldre 6 Jul 12:16
    #49
    Anonym (Jobbigt.) skrev 2011-07-06 12:12:04 följande:
    Vet faktiskt inte varför jag tycker det, men jag gör det :)
    Om du kollar på en porrfilm,ser du helheten, det dem gör osv.
    Kollar du på enbart fittor eller bara nakna kvinnor är det väl klart att Ts reagerar? Hon fick juu inte kolla på andra män även om jag tycker hon ska det bara för att visa honom:)
    Det tycker jag oxå att hon ska börja göra, bara för att visa att lika ska vara lika, och kanske kan just en sån grej få hon attt erkänna vad han håller på med och inte bara fortsätta neka för det är ju rätt löjligt när det finns så mycket 'bevis' på vad han gör.... Jag tror han är beroende (utan att jag nu ställer en diagnos haha, jag bara tolkar in det som skrivs) av både spel och porr och han behöver erkänna det, om inte annat för sin egen skull, det är inte snällt (milt sagt) mot TS i vad som annars verkar vara en bra relation... :)
  • Anonym (beroe­nde?)
    Äldre 6 Jul 12:27
    #57

    Lite barnsligt provocerande kanske, men ja, jag tycker nog du kan börja titta på sånt bara för att väcka en reaktion. Skulle kanske ta hus i h****te, men ändå. Man måste ju börja någonstans. För att få er båda att gå och prata med någon utomstående (vilket alldeles säkerligen skulle vara det bästa), nja, det känns inte som att ni är där...

    Hoppas det löser sig, ge inte upp, försök hitta en lösning. Du ska kunns tänka på annat, inte känna frustration över sambons beteende, ni ska ju snart få en bebis! Hjärta

Svar på tråden Varför tittar han på porr?!