Inlägg från: Anonym (Respekt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Respekt)

    Varför tittar han på porr?!

    Hej. 

    Först och främst så lever jag tillsammans med en man som absolut tittar på porr. Typ dagligen och jag bryr mig inte. Själv läser jag sexnoveller eller kollar på porr om jag vill bli pigg i bäret... Jag kan vakna av att min sambo ligger och runkar på kvällen (i sängen) och det är helt OK för mig! Jag anser att vi har varsitt sexliv men samtidigt ett gemensamt. Jag blir mest glad över att min sambo är sexuell överhuvudtaget. :)

    TS. Att din sambo kollar på porr ska du inte se som att han INTE älskar dig, är glad över att ni ska bli föräldrar, tycker att du är sexig etc etc. Har du frågat honom om varför han kollar på porr? Frågat om ni inte kan titta tillsammans? 

    Dock anser jag att det är lite knepigt att din sambo kollar på porr på morgonkvisten innan jobbet... Lägga av en sats, fine men helt ärligt, orka dra igång datorn för att kolla på porr... :)  Är han möjligtvis beroende av porrsidor (hur många här är beroende av att kolla någon viss sida flera gånger per dag? Jag klarar mig knappt utan Facebook ska jag säga).... KBT kanske är ett alternativ i så fall...

Svar på tråden Varför tittar han på porr?!