• Anonym (gravid flickvän)

    Varför tittar han på porr?!

    Jag har en fundering, jag å min älskade sambo har världens bästa förhållande :) Vi älskar varandra otroligt mycket och väntar nu vårat första barn i september:) Vi har pratat om att vi ska eventuellt gifta oss borgerligt innan bebisens födsel :) Allt är på topp, vårat sexliv är underbart, vi har sex minst en gång om dagen och jag suger av honom osv osv... 

    Men han tittar på porr, eller porr och  porr, porrbilder på andra tjejer.. han kan skriva och söka på tjejer i nylonstrumpor, eller tjejer med korta kjolar utan trosor, snyggaste pussyn i världens, största analen osv osv.. Han är inne på en sida som heter guess her muff också.. är vanliga tjejer först på ett kort, sedan trycker man på bilden så kommer hennes fitta upp på en annan bild.. Han är inne varje morgon 5-6 minuter innan han går till jobbet.. Å varje gång jag varit hos mina föräldrar & hälsat på som bor ungefär 4 timmar härifrån, så är historiken full av massa olika porr då jag kommer hem..

    Jag undrar bara varför?! Har redan konfronterat honom och sa att jag vet han har vissa sidor, men då tog han bort dom.. å förklarade för honom vad det sårar mig och att jag inte känner jag duger, så han vet ju att jag inte gillar detta beteende! Men ändå fortsätter han jag förstår inte riktigt..

    Fråga honom om han var missnöjd med mig och inte stolt över att ha mig och att han ska bli pappa, då blev han jätte ledsen, frågade även honom om han tänker på dessa andra tjejer då vi har sex, då blev han även väldigt ledsen med.. så han reagerar ju iaf, men ändå fortsätter.. 

  • Svar på tråden Varför tittar han på porr?!
  • Anonym (gravid flickvän)
    Anonym (Jobbigt.) skrev 2011-07-06 14:38:08 följande:
    Säger det igen. DÅ ställer du honom mot väggen och kräver att han slutar titta medans du är hemma men att han gör vadfasen han vill när du är borta. DÅ har ni gått halva vägen var.
    Klarar han inte det så är han tyvärr inget att hänga i granen.
    Eller så behöver han hjälp mot sitt beroende som jag mer och mer misstänker att han har.
    Ja precis, jag ska göra det.. Ska åka i väg till ikea med svärmor nu och köpa bebis säng.. funderar på att ha en av dessa sidor öppna på datorn? Eftersom att han kommer komma hem från jobbet innan jag är hemma igen.. vad tror du om det?!
  • Anonym (gravid flickvän)
    Anonym (Jobbigt.) skrev 2011-07-06 14:43:22 följande:
    Okej Ts! Jag vill jättegärna hjälpa dig men vet inte hur.
    Du mår dåligt av detta - han bryr sig inte.
    Men du älskar honom och vill vara med honom. Tyvärr är den bittra sanningen då att du bara måste acceptera det.
    Har du någon användare här på familjeliv? Alltså är du medlem? Då kanske vi kunnat mejla till varandra..
    Ja så är det, självklart älskar jag honom, jag bär på vårat gemensamma barn, skulle jag inte gjort i fall jag inte älskade honom! Men han sårar mig trots allt..  bara acceptera det har jag svårt att göra
  • Anonym (gravid flickvän)
    Anonym (Jobbigt.) skrev 2011-07-06 15:00:37 följande:
    Det är ju jätteskönt att det har funkat/funkar för er.. verkligen :)
    Men om din fru gjorde något som du mådde så förskräckligt dåligt över, (vad nu det kan vara) och hon inte brydde sig ett dugg om dina känslor.. Vad hade du gjort isåfall?

    För nu förstår jag att en man som älskar porr och strippklubbar inte kan förstå hur ts känner sig..
    Men att be en tjej som ts acceptera läget, är som att din fru skulle kräva av dig att få ha sex med andra och du bara ska acceptera det.

    Det är som sagt inte alltid lätt att förstå andra människors tankebanor.
    Sen kan jag verkligen inte sätta mig in i vad som vore så jobbigt för er av att inte få se nakna kvinnor.. Du får gärna förklara =)
    Tack för att du skrev sådär till honom, jag tkr det var väldigt bra skrivet av dig! Ingen kan förstå hur man känner sig om man inte varit med om det själv
  • Anonym (man 40 år)

    skrev att hon ska prata med sin kille......eller? ......ja du varför gillar vi att titta på nakna kvinnor, jo för ni är så fantastiskt vackra......varför tror du att män köper, playboy, playhouse, aktuell rapport m.f ?

  • Anonym (man 40 år)

    TS....prata med din kille.....det är bara ni två som kan lösa problemet...inga andra här.

  • Anonym (gravid flickvän)
    Anonym (man 40 år) skrev 2011-07-06 15:11:54 följande:
    skrev att hon ska prata med sin kille......eller? ......ja du varför gillar vi att titta på nakna kvinnor, jo för ni är så fantastiskt vackra......varför tror du att män köper, playboy, playhouse, aktuell rapport m.f ?
    duger det inte bara med att titta på sin egen flickvän/sambo/fru om vi nu är så otroligt vackra ??
  • Anonym (gravid flickvän)
    Anonym (man 40 år) skrev 2011-07-06 15:14:50 följande:
    TS....prata med din kille.....det är bara ni två som kan lösa problemet...inga andra här.
    Vet att ingen annan kan lösa problemet, ville bara höra lite åsikter om detta ämne
  • Anonym (_)
    Anonym (gravid flickvän) skrev 2011-07-06 14:28:28 följande:
    Ja absoolut har vi det.. men vi har ju som sagt så bra sex, i alla hål och jag älskar att ta den i nr 2 och suga! Vi brukar fotografera och har världens galnaste sex ! Ofta frågar jag honom under själva akten om hur han vill ta mig och hur han vill ha mig, då kör vi på det.. men jag har svårt att "klä ut" mig bara för att han har en fantasi om en tjej med en kort kort kjol utan trosor tex.. Ja, men jag blir ju oxå ledsen? Det är inte roligt att ha den känslan, att inte duga
    jag förstår hur du menar gumman :/ inte als roligt , jag har aldrig tängtså men kan tänka mig att de e ur jobbigt 
  • Anonym (man 40 år)

    Jag älskar att titta på min vackra fru, hade hon legat naken hela tiden så hade jag inte kunnat släppa henne med blicken..........men som jag skrev tidigare, jag vet inte varför jag älskar att titta på nakna kvinnor, det bara är så. Men som sagt jag bara tittar

  • Anonym (gravid flickvän)
    Anonym (_) skrev 2011-07-06 15:19:57 följande:
    jag förstår hur du menar gumman :/ inte als roligt , jag har aldrig tängtså men kan tänka mig att de e ur jobbigt 
    ja det är jätte jobbigt! varför måste han titta å drömma sig bort med andra tjejer, då han har mig?! 
    utan att skryta, men jag vet att jag är riktigt snygg, det får jag höra ofta å även min sambos polare undrar varför jag är tillsammans med min sambo eftersom jag är så snygg kan jag få vem jag vill.. jobbat som modell tidigare! vill inte framstå som att jag hänger ut mig själv som duktig eller snygg nu.. utan bara försöka förstå.. vad han vill ha ut med allt, han tittar oftast på tjejer som är fulare än mig.. så fattar det inte riktigt.. 
Svar på tråden Varför tittar han på porr?!