Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Vilka fina magar ni har allihopaGlad

  • Chokladälskaren
    BebisVagga skrev 2011-07-13 22:35:19 följande:
    e faktiskt ännu inställd på att mensen ska komma.. känns ju precis så!!!
    Det gjorde det föe mig oxå precis vid bim. Tänkte att närsomhelst så kommer jag att börja blöda men det gjorde jag aldrig och nu är jag i vecka 6Glad.

    Sen har jag testat med de stickor som du har tagit och de flesta säger att om det visar två sträck så är man gravid så du behöver inte vara orolig för att du inte är detGlad. För det är du!!
  • Chokladälskaren

    Vi har inte köpt mer än ett par grejer till bebisen eftersom det fortfarande är vääääldigt tidigt. Men här kommer lite bilder på det iafFlört




    En lekmobil till att hänga ovanför spjälsängen/skötbordet
  • Chokladälskaren
    gooose skrev 2011-07-17 15:46:02 följande:
    Hej! Här vill jag också vara med. 1 mars beräknas det titta ut en liten. Och magen har redan svullnat upp massor. Här är den i v 8, 7+2. Har inte varit pinnsmal innan men defenetivt inte så här stor.

     


    jag vill ju oxå ha en putmage. Min ser bara stor och fläskig ut som väller ut ännu mer på sidorna när man sitter nerRynkar på näsan. Andras mage ser så "putiga" ut och jag har alltid undrat varför jag inte har fått den förmågan att få just det när man är gravid. Man vill ju inte gärna se ut som en flodhäst när man bara är i vecka 7.
  • Chokladälskaren

    Jag var på hälsosamtal idag och fick träffa min bm. Verkar vara en bra och mysig bm men vi får väl se sen längre framFlört. Det var iaf spännande att man har fått göra ett besök som faktiskt bevisar just att du är gravidGlad. Däremot så belv jag inte klok på hennes beräkningar. När jag var där så sa hon att jag var i 6+1(mina beräkningar är 6+0 idag) men det är ju skitsamma. Men däremot så sa hon sen "ja då är du i vecka 6 nu då så då får du komma på inskrivning om tre veckor och då är du i vecka 9!" Jag tänkte att dt kan ju inte bara stämma. jag mådte ju ändå vara i vecka 7 nu då och sen i vecka 10 på inskrivningen men jag sa inget just då. Tänkte ta det med henne nästa gång istället.
    Men visst måste hon har sagt fel?

    Vilket fall som helst så är det inskrivning den 8/8 och det ska bli kul men mysigt på samma gång. Sen i när man är i vecka 15 så får man lyssna på hjärtljuden och det ser jag verkligen framemotGlad.   

  • Chokladälskaren
    Förtrollad skrev 2011-07-18 19:48:36 följande:
    Åhhhh! Jag blev förälskad i kragen. Var har du köpt den?

    Och vad fina magar ni alla har. Jag är i v 6 och kan inte erbjuda bilder på något annat än en helt vanlig mage. Jag blir så avunsjuk Skäms

    Jag "vann" den på Tradera. Den är ny och kommer direkt ifrån butik men hon hade lagt upp lite på Tradera som man kunde köpa till "köp nu" pris. Kostade 59 eller 69 plus frakt till då.
  • Chokladälskaren

    Här kommer ett litet urval av vad jag/vi har köpt. Detta var dessutom innan jag blev gravid oxåFlört



    Ett babygym ned Pingu


    Lika så en vagnleksak med PinguTungan ute


    Och dessa mjuka och sköna jeans från po.p. Fast mina jeans ser mörkare ut än så här i verkligheten.

    Har mer än så här hemma men inget jag har kort på så jag får lägga upp det nån annan gång iställetGlad
  • Chokladälskaren
    Griffonmatte skrev 2011-07-26 13:44:06 följande:
    Vilket fint pingugym du köpt! *aviiis* Skrattande
    Tack!Glad. Beställde det på www.jollyroom.se. Var billigare där än vad jag har sett på andra ställen. Kostade 499:- inkl fraktTungan ute
  • Chokladälskaren
    Längtan efter dig skrev 2011-07-26 23:46:39 följande:
    Gjorde mitt eftersom jag hade ett utomkveds i mars. Läkaren sa att när jag blir gravid igen så ska jag höra av mig på en gång så att de fick boka in ett VUL för att se så att det sitter på rätt ställe den här gången, vilket det gör
    Jag ska till gyn för att se om den lilla krabaten sitter på rätt plats/om den lever osv. Men hur märkte du att du hade ett utomkveds?

    Skönt att höra oxå att den satt på rätt plats nu och att hjärtat tickadeGlad
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD