• Bambusa

    nån som är bra på att sy om? ja har en babyoverall som inte har övervik på händer och fötter, men de vill ja gärna ha.. kan man fixa de på nå snyggt sett??

  • Bambusa
    Sommarnatt10 skrev 2014-03-06 13:14:25 följande:
    Någon här som bär i sjal  som möjligtvis har mönster och/eller beskrivning på hur man kan sy ett eget bärskydd... som man vill dela med sig av...

    Vägrar ta på mig pappas vinterjacka som jag levde i som gravid...Känns väldigt mycket bättre/skönare att ha min egen vinterjacka...men kan ju bli lite kallt nu innan våren kommit på riktigt.

    har du kollat på sjalbarn eller med nå annat sjalforum? har funderat på samma själv då ja har införskaffat sjal, hade meitai manduca och ringsjal till första, men nu har ja tricåsjal med..
  • Bambusa
    Sommarnatt10 skrev 2014-03-20 21:03:37 följande:
    Det var jag, tack för tipset. Ska kika på det!!

    ja, va kul.. hittar ja inget begagnat till bra pris kommer nog ja köpa ett mönster och sy ett till hösten.. just nu finns enorm lust, men inte mkt ork alls -havandeskapsförgiftning... bara i v33, så de ser inte så ljust ut än.. vill väl inte sätta igång mig innan v37 om ja inte blir mkt sämre kan ja tro.. men ja skulle lätt föda NU för att få må bättre.. 
  • Bambusa
    Sommarnatt10 skrev 2014-03-21 08:31:12 följande:
    Usch fy vad jobbigt. Jag har massa syprojekt i huvudet men min knodd är på utsidan o jag hittar ingen tid ????

    jo, jag har en 5åring med, så vet hur de är..
  • Bambusa
    PimStjärna skrev 2014-03-21 19:10:23 följande:
    Panduro outlet gekås. Nån som varit där, Har de mycket tyger i metervara?

    som ett vanligt Panduro, fast inte helt fullt sortiment.. var där för en månad sen..
  • Bambusa
    Malin8702 skrev 2014-03-26 08:51:40 följande:
    Jag hade tänkt sy en dyna till min vagn. Jag har kollat runt lite men hittar inget bra skumgummi. Antingen för tjockt eller för mycket, behöver knappt en meter o köpa 2m känns lite onödigt. Någon som har tips? Fylla med något annat kanske ...?

    har du kollat ikeas billigaste till spjälsäng den för typ 80kr?? annars funkar de ofta med dyna till utestolar med,  ja har skarvat ett 70tals spjälskydd på mitten till sittvagnsdyna i en retrovagn, spjälskyddet var ändå var för kort till vår spjälis..
  • Bambusa

    jag sydde en amningskudde i kväll, dock inte till mig själv, för ja har redan 3... gjorde en mellan stor denna gång, jag har en tvilling och en liten, en typ mellan fast med för lite kul-fyllning i -den är inte bra alls.. föredrar kuddstopp... ikeas billigaste kuddar är kanon!  Den ligger i torktumlaren nu då ja vill tvätta och sen torka och fluffa till innan ja ger bort/använder.. orkade inte tvättta tyget innan ja sydde för ja ville sy NU, kom hem från sjukhuset idag så.. 3dygn va ja där.. 3 lååånga dygn, med feta nålar i rumpan (för lungmognad,prematura värkar)... blodtryck som gjorde att väggen rörde sig.. men nu är ja lite bättre iaf..

Svar på tråden Syjunta för gravida!