• SophiaI

    Syjunta för gravida!

    Xina skrev 2011-08-29 14:45:50 följande:
    Lowika: jag använde ett par byxor jag hade hemma att utgå från när jag sydde nya. Har tyvärr inga mönster.. Men kanske inte är så svårt att göra eget efter en annan body som du har hemma?

    Är det någon som vet var man kan köpa 2cm tjock skumgummi? Ska sy en dyna till sittdelen i vagnen..
    Jag köpte skumplast 60x200x2 cm på Åhlens igår! 149 :- om jag minns rätt, så kolla där.
  • SophiaI

    Halva inlägget försvann...

    Stoff och stil ligger i Malmö men det ska gå beställa på hemsidan också, har själv aldrig testat eftersom jag bor i Malmö.

  • SophiaI

    Coyote: Grattis! Du kan ju göra en mormorsfilt fast sammanhängande. Alltså inte sy små rutor utan t ex göra en rektangel i en färg och virka runt runt istället för små rutor som man syr ihop. Är ju mycket smidigare och går lättare.

    Jag är förresten här inne och kikar ofta, dock är jag inte gravid men har en dotter som blev ett igår! Det jag sydde senast var en dopdräkt till henne, hon döptes i lördags. Ska försöka fota den och lägga upp om ni vill se.

  • SophiaI

    littlemisssunshine: Ett tips när du ska virka amigurumis är att använda en mindre nål än vad som står på garnet :)

  • SophiaI

    Twizz: Stoff och stil har väl tryckknappar man kan klä själv? Har för mig det iaf...

    Om det inte var vanliga knappar.

  • SophiaI

    Min coverlock måste också träs i viss ordning, men det beror ju också på vart tråden gått av. Om det bara är vid nålarna räcker det ju att trä om där, men är det i början får jag trä om allt för att slippa strul.

  • SophiaI

    Dullidutt: Jag tycker stoff och stil tryckknappar är bra, man hamrar på dom med ett speciellt verktyg som finns med. Jag brukar alltid lyckas med dom!

  • SophiaI

    Angående tomma inlägg, när man läser från mobilen är det lätt att komma åt "skicka"-knappen så då flyger det iväg ett tomt meddelande. Vet inte hur många gånger jag råkat göra så hehe.

Svar på tråden Syjunta för gravida!