Inlägg från: annalena81 |Visa alla inlägg
  • annalena81

    Syjunta för gravida!

    Hoppar in i denna tråd. Tycker det är så skoj att sy men är inte så duktig. Tänkte kolla med er ang tryckknappar. Jag har dom till dregglisar men dom lossnar. Frågade på ohlssons tyger och då sa dom sa att dom jag har bara är till trikåtyger. Finns det alltså till vanligt bomullstyg? 
    Jag har en prymtång att fästa dom med.

    /Anna-Lena

  • annalena81

    Absolut kan man ha kardborre men jag tycker det ser finare ut med tryckknapp. Tror jag har hittat felet nu, att det blir för tjockt med två lager tyg....

  • annalena81

    Å va kul med babywrap, det har jag oxå sytt. Babynest oxå, SÅ bra båda två. Kan inte fårstå hur jag klarat mig utan de två med mina två andra barn :O)
    Gjorde med flies på wrapen till min dotter och sydde en med flanell igår till en vän. 


  • annalena81

    Hej på er!
    Nu har jag googlat på det där med tryckknappar och jag tror jag hittat "felet" jag gjort. Det finns tryckknappar för jearsy och en annan som heter Anorak. anorak har man till "vanligt" tyg verkar det som och Jearsy till just jearsy/trikå tyg.
    Någon som vet om detta kan stämma? 
    Då känns det som att anorak knapparna kan sitta i dubbelt tyg?!

    Nu ska jag sätta igång och klippa ut mössor för här ska sys medans dottern sover. Fick leverans (och verkligen en snabb sådan) på tyger från rosahuset igår och är alldeles lycklig och salig över hur fina dom är!
    :O)


  • annalena81

    JÄTTE FINT babyneste!!! 
    I fredags va jag till biblioteket och lånade massor av böcker, sy barnkläder, sy i vaxduk, sy monster... Ska bli kul att testa sig fram och jag har redan hittat massor jag vill sy!!!!
    Idag blev det 6 st mössor som syddes klart och nya tyger åkte in i tvättmaskinen :O)
    Hoppas på en härlig påskvecka med massa tid vid maskinen!


  • annalena81

    Idag har jag test-sytt en dyna till vagnen, det blev bra tror jag. Får se när jag fixar den riktiga, ahr ju fortfarande åkpåsen till lill-tjejen. Sen blev det två mössor oxå i alll hast :O)
    GLAD PÅSK alla sy-tookar


  • annalena81

    Åh så fina saker alla syr!!!!

    När jag har sytt babywrap har jag gjort två varianter. En med flies och bomull och en med flanell och bomull. Den är helt klart det smartaste jag haft och gjorde att jag hade på dottern overall ca 5 ggr i vintras.
    Babynestet lika så, SÅ otroligt bra!!!! 


Svar på tråden Syjunta för gravida!