Inlägg från: TyckOmMig |Visa alla inlägg
  • TyckOmMig

    Nimah-gillade ditt tygval och nu blev jag verkligen inspirerad till att sy mig några amningstoppar jag med.Lär behövas då jag väntar tvillingar!

  • TyckOmMig
    Teakfreak skrev 2015-05-26 21:09:32 följande:

    Här är ett babynest som jag har sytt. Jag ska dock göra om det lite, stoppa i mer vadd i "korven" så att den blir hårdare. 
    Det är det första jag har sytt till bebisen. Kom dock på att det kanske inte matchar vagnen så bra som är olivgrön... men det kanske inte bebisen bryr sig om! ;)


    Skriver samma om tygvalet ett favorittyg av mig med från Anna-Lena Emden har själv detta som påslakan och funderar på om jag ska sy två små jackor till mina väntade tvillingpojkar!
  • TyckOmMig

    Fasiken vad duktig du är kanon allt ihopa-numera sen tvillingarna föddes för 8 veckor sedan prematura hinner jag bara titta på symaskinerna här hemma!!!

  • TyckOmMig
    Diabetikern Jojo skrev 2015-08-19 22:08:33 följande:

    TyckOmMig: Är de mycket prematura? Ligger de på Neo eller har ni fått komma hem?

    Jag sydde som mest till mina tvillingar när de var 2-3 månader gamla och fortfarande sov middag flera ggr per dag! Sen när de bara sov 1-2 ggr per dag så hann jag inte alls för det var mycket annat som behövde fixas och sen egen vila som var så viktig! :/


    Åh hej vännen!
    Tvillingparet denna gång ville komma ut redan v 33+0 med kejsarsnitt inget trevligt alls tyckte det var hemskt då jag fött alla mina andra vaginalt och dessa två är otroligt mkt mer krävande än mina andra två tvillingpar varit som så små!Hemma efter 11 dgr på NEO hemsjukvård en kortare period nu är de ungefär som två nyfödda viktmässigt!Hoppas på att lite mer sytid kommer hade behövt mer kläder i stl 38-44 då innan nu går det med 50!Allt väl med dig och dina småttingar?
Svar på tråden Syjunta för gravida!