• Anonym (skrev #43)
    Äldre 28 Jul 20:34
    5546 visningar
    66 svar
    66
    5546

    Tappat tron på det manliga släktet!

    Anonym (suck) skrev 2011-07-28 20:19:40 följande:
    Jag har en vännina som är som du... hon har en förmåga att dras till fel killar , otrogna svin. Hon är en av mina närmaste vänner som jag känt sen barndomen , så visst lider jag med henne varje gång det händer men samtidigt kan jag inte låta bli att irritera mig över att hon ALLTID väljer den sortens killar som jag VET kommer svina mot henne. Jag kan se det långa vägar men hon verkar inte riktig fatta det , trotts att jag varnar henne så åker hon på samma nitlott gång på gång.

    Hennes problem är hennes "smak" av killar... hon dras tyvärr till den sorten...
    Jag har ingen aning om hur "den sorten" är. Jag dras till lugna killar. Har alltid varit vän med mina pojkvänner och umgåst mycket med dem tillsammans med vänner, gemensamma hobbies osv. Inga bad boys eller casanovor. Min man ville helst ungås all ledig tid, men jag behövde tid till att träffa vänner och liknande. Jag hade aldrig trot att han hade tid att hitta någon, eller rent praktiskt tid att ligga med någon. Han passade på när jag jobbade eller sov......

    Hade jag vetat vad det är som gör att jag föll för en sån människa hade jag valt raka motsatsen nästa gång. Sen är jag så sviken att jag inte tror att en bra kille hade behövt nöja sig med en partner med mitt bagage. Man måste vara knäpp för att så ut med en knäppgök, eller hur?! Flört Nu känns det lika bra att acceptera att det finns trogna killar, men inte för mig.

    Bitter som fan, jag vet.
  • Anonym (skrev #43)
    Äldre 28 Jul 21:29
    #48
    Lilith Dark skrev 2011-07-28 21:22:01 följande:
    Bitterhet är ju inte det mest sexiga som finns, så chansen ökar ju därmed att du hittar otrogna killar. Jag säger inte att det är ditt fel att de är otrogna, och ja, man ska avsluta ett förhållande inte man leker "stoppa snoppen i andra". Men, är hemlivet inget bra så ökar chansen att en kille är otrogen om det rätta tillfället dyker upp. Har man ett bra förhållande så finns det inget rätt tillfälle att vara otrogen, och då tittar killen inte efter andra.
    Tja, riktigt så enkelt är det inte. Jag tror som sagt inte att en bra kille skulle stå ut med mig nu, men det är inte så här jag var när allt detta hände. Min mans sexbeteende har inget med hans kärleksrelationer att göra utan helt andra faktorer. Jag råkade helt enkelt snubbla över en människa som fungerar på ett hyfsat avvikande sätt när det gäller detta.

    Men som sagt håller jag med dig i att en bra kille kan bara kräsen nog att välja en partner som inte har issues, vilket innebär att det är rätt kört för mig och andra som är lika sabbade som jag.
  • Anonym (skrev #43)
    Äldre 28 Jul 21:38
    #50
    pebelund skrev 2011-07-28 21:35:36 följande:
    Alla har issues. En del döljer dom väl, andra vet inte om dom själv .. men alla har dom .. mer eller mindre allvarliga.

    Min erfarenhet iallafall :)
    Jag väljer en person med issues som är 100% ärlig över en "perfekt" lögnare vilken dag som helst.. :)
    Så du menar att det finns hopp även för oss sabbade stackare?  Skrattande Du verkar verkligen vara en obotlig optimist!
  • Anonym (skrev #43)
    Äldre 29 Jul 21:40
    #63
    Anonym skrev 2011-07-29 08:20:50 följande:
    Jag har sagt till min fru att jag tycker det är ok om lusten skulle bli för stor någon gång. Så länge det är någon enstaka gång.
    Ja här ligger den stora skillnaden. Det är inga problem om ens partner håller de överenskommelser man har, men när ens liv kantas av lögner, skitsnack och svek. Jag tror behårt på att det är här gränsen går oavsett vilka spelregler man enats om.

    Jag måste säga att det är otroligt skönt att höra att det finns (män) andra som tror på ärlighet och trohet.  Även om jag inte mår så bra att jag är redo för en relation känns det bra att veta att jag lever ensam för att jag behöver det, inte för att det är kört att hitta en vettig partner.
Svar på tråden Tappat tron på det manliga släktet!