• Idoli

    Psykologintyg

    Vi håller på att samla papper till Ungern och behöver bland annat ett psykologintyg. Tänkte mest höra var ni andra som har behövt sådant intyg vänt er, samt vilken kostnad det blev för er? Vi är bosatta i Sthlm.

  • Svar på tråden Psykologintyg
  • TinaM

    Hej!
    Vi kontaktade BFA och de gav oss ett namn på en psykolog som hjälpte oss.
    Lycka till! 

  • Miss TN

    Vi behövde psykologintyg till ett annat land och kontaktade familjecenter då vi hade hört att i vissa städer fixar de det för ett vanligt läkarbsökspris. Hos oss (Hälsingland)  gjorde de tyvärr inte det. VI kontaktade därför en privat psykolog och han fixade det till oss. Gick väldigt smidigt då vi förklarade vår situation och mailade över det papper som organisationen skrivit om VAD som ska vara med i intyget mm. Han läste det och sa att han fixar detta.

    Mitt tips är att ringa flera psykologer och höra om de kan ställa upp och när de har tid med det. VIssa har väldigt lång väntetid. Fråga även vad detta kommer att kosta.  Vi behövde inte betala mycket alls. Vet flera som har betalat över 5000kr.

    Lycka till

  • Idoli

    Tack så mkt för alla tips! Vi har fått tag på en psykolog till på tisdga... Kommer kosta 4000 vilket känns lite dyrt, men det tycks som att många andra har semester och inte är tillgängliga just nu... Hm. Man är lite stressad och rastlös så vi får se hur vi gör...:)

Svar på tråden Psykologintyg