• Anonym
    Äldre 26 Jul 18:28
    1758287 visningar
    50559 svar
    50559
    1758287

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    äsch, nu kommer ju den här tråden bli likadan, när ni båda bor i Malmö

    Jag är 31, snart 32... inga barn, bor i Linköping. Varit singel i två år nästan, och vill verkligen hitta nån. Min umgängeskrets är inte så stor och det finns absolut ingen i den som kan vara intressant.

  • Anonym
    Äldre 27 Jul 01:20

    20 år och 2 barn. Kört...

  • Anonym
    Äldre 28 Jul 09:50

    Det är nog ganska vanligt att man dömer folk för snabbt idag och lägger in dem i ett fack. "First impression lasts" som det heter. Egentligen är det ju som många skriver flera faktorer som kan spela in som tex nervositet. Men om det känns helt fel så ska man nog ändå lite på magkänslan.

  • Anonym
    Äldre 28 Jul 22:54
    Anonym (sa) skrev 2011-07-28 22:53:04 följande:
    Så hittade jag igen er nya tråd!  

    35 singel, med tre barn på deltid, i en mellanstor stad i mälardalen.   (fast just nu ägnar jag mig INTE åt dejting, utan läser mest om era eskapader!

    Just det. Kanske skulle tillägga att jag är av kvinnliga täcka(?) könet med..
  • Anonym
    Äldre 28 Jul 22:57
    Ernst Hugo skrev 2011-07-28 22:55:26 följande:
    Lysande !!!!
       Blev visst lite syftningsfel där i meningarna, å missade några komman, men å andra sidan så passade det ju lite in i "bilden"... hehe... 
  • Anonym
    Äldre 28 Jul 23:02
    Anonym (Dejting) skrev 2011-07-28 22:58:48 följande:

    HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bra gjort, Sa!!!!


        Var nog första gången jag hade KUL i dejtingträsket faktiskt.. hehe...  Får vi se om killen HAR humor. Eller om det låg en del korn av sanning i vad han skrev... ska bli spännande å se om jag får nåt svar!   
  • Anonym
    Äldre 7 Aug 18:36

    Måste också bara rekommendera Sexromans.se Cool Mycket spännande dejter därifrån!

    Kram

  • Anonym
    Äldre 1 Sep 11:10

    Hej!

    Jag dejtar inte och söker inte heller partner men tyckte tråden var väldigt intressant eftersom jag tidigare var vilsen i dejtingdjungeln själv. Försökte genom många sidor; match.com, happypancake, mötesplatsen och diverse andra ställen men inget direkt napp någonstans. De som var intresserade var inget för mig och de jag var intresserad av var ute efter enbart en sak, och det var i alla fall inte förhållande, utan snarare sex...
    Jävla skit tänkte jag. Till slut, efter mycket om och men gav jag i alla fall upp. Och efter att ha tagit ett ca två-tre veckor långt break från dejtandet så hittade jag den rätte för mig - på jobbet!!! Hade träffat honom vid ett par tillfällen tidigare och sen föll bara allt så plats och nu sitter jag här...
    Nu har vi varit tillsammans i åtta månader och har nyligen påbörjat babyverkstan.

    Håll ut ni med och gräv inte ner er för att ni inte hittar "den rätte" på the world wide web...

  • Anonym
    Äldre 1 Sep 12:11

    Ja, tänkte jag skulle sprida lite glädje bland er Det är som de säger, sluta leta efter kärleken så kommer den av sig själv... När man minst anar det!  Kan tillägga att jag inte hört mkt positivt om MP... Utan det är mest som jag skrev där; de som är intressanta är ute efter annat... Säkert så på många andra sidor också.

    Kan tillägga att min nuvarande blev ledig strax innan vi började träffas, så där hade jag lite tur!..., nu är vi väldigt lyckliga iallafall och jag önskar att ni allihopa snart hittar den rätte för er, även om det kanske inte är via internet.

  • Anonym
    Äldre 7 Sep 11:42

    En fråga till er experter

    kan erbjudanden rulla igång utan godkännande? ex match 3 dagars testperiod som övergår till abodemang?

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!