• Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 18:32
    1764542 visningar
    50559 svar
    50559
    1764542

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Och här är jag - också från förra tråden.

    44 år, tre barn (de två äldsta är tonåringar), bor i Stockholm, singel sen 1½ år och skild från barnens pappa sen xex år.   

  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 18:33
    #5
    Anonym (Mia) skrev 2011-07-26 18:32:54 följande:
    Och här är jag - också från förra tråden.

    44 år, tre barn (de två äldsta är tonåringar), bor i Stockholm, singel sen 1½ år och skild från barnens pappa sen xex år.   

    Sex år är det förstås. Tungan ute
  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 19:45
    #10
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 19:38:26 följande:
    Åh va kul! Välkomna!

    Nu kommer en fråga till er.

    Har snackat ett tag med en kille (han jag nämnde i förra tråden om ni minns) Vi hade bestämt att träffas idag. Hans förslag. Vi hördes i förmiddags och han var "taggad" tyckte det skulle bli kul och vi bestämde att ses kl 19.

    Vid 16 skickar han ett sms och ställer in. Såhär skrev han, ordagrant:
    "Otroligt nog har jag gått och febrat ner mig i eftermiddag..Skit! Så måste nog ställa in ikväll med andra ord. Hoppas en annan gång! Ledsen/ Hans namn"

    Jag har svarat på det sms'et men vill först höra vad ni tror om det?!

    Det där har hänt mig två gånger. Båda gångerna var det förmodligen bara dåliga ursäkter. Det ene hörde jag aldrig av igen. (Skickade ett krya på dig sms senare, men det förblev tyst). Den andre hade jag en dejt med, sen ställde han in den andra dejten någon timme innan och honom bokade jag om dejten med, men den ställde han in för att hans mamma hade kommit upp till Stockholm. Det meddelade han när jag skickade ett lite skämtsamt sms någon timme innan om att jag hoppades att han inte hade blivit sjuk den gången också. Det kan ju inte ha varit så att hans mamma helt plötsligt en timme innan vår dejt kommit upp till Stockholm från Landskrona. Om det var sant så borde han ha vetat det tidigare och meddelat mig tidigare. Honom fimpade jag efter det.

    Men! Det kan ju faktiskt hända att din dejt blivit sjuk. Sånt händer trots allt. Så vänta och se vad som händer.  
  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 19:52
    #13
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 19:48:49 följande:
    Jag tänker automatiskt att det är BULLSHIT! men då fattar jag inte varför han föreslår dejt och varför han bara 5 timmar innan hör av sig och säger att det ska bli kul. Eller varför han i sitt sista sms skriver att han hoppas vi kan ta det en annan gång. Då hade han ju bara behövt skriva att han blivi sjuk isf.

    Fega jä*lar!

    Jag tror tyvärr att det finns dom som är så j-a rädda för att framstå som skurkar och att man ska genomskåda dom när dom kommer med den här lögnen att de kan dra till med att föreslå att man ska träffas en annan gång istället. För en del är det enklare om dom slipper vara den som säger nej. De lägger över ansvaret för det till oss istället. Då har dom ju inte gjort något fel. Tungan ute

    Men jag säger som jag sa fortfarande. Folk blir ju sjuka och det kan man ju inte rå för i såna fall. Så vänta och se. 
  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 20:11
    #15
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 19:56:19 följande:
    Det är sorgligt att det finns så fega människor. När jag ett fåtal gånger ställt in eller inte velat ses mer efter första dejten så har jag alltid varit ärlig. Inte brutalt ärlig. Men ärlig.

    Samma här. Jag förstår mycket väl om någon bara är tyst efteråt. Men jag tycker det är ganska ohyfsat. Samma sak när det serveras dumma ursäkter. Tror att jag berättade det här i förra tråden men... En kille jag hade en dejt med sa efteråt att han hade tänkt och att han nog inte var redo för ett förhållande just nu. Ungefär samtidigt tog mitt VIP slut och eftersom jag var lite trött på allt vad nätdejting hette just den dagen så tog jag bort min profil. Men jag ångrade mig dagen efter och registrerade ett nytt nick. Det dröjde inte länge förrän den här killen kontaktade mig (han kontaktade mig) Jag hade inte hunnit lägga in en bild och han visste förstås inte vem jag var. Då flög f-n i mig. Jag frågade vad han letade efter och vad han ville ha ut av ett förhållande. Han sa att han ville träffa sitt livs kärlek och att han efter ett år efter skilsmässan nu verkligen var redo att träffa någon på allvar. Han fick dravla på ett tag innan jag avslöjade vem jag var och upprepade vad han sagt till mig och bad om en förklaring till varför han ljugit. Jag tror att han skämdes rejält och det kunde han gott ha.
  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 20:58
    #22
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 20:53:36 följande:
    Men vilken fjant! Jag hade gjort precis likadant!
    Tycker också att han var en fjant. En som visar så dålig respekt vill man inte vara med.
  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 20:59
    #23
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 20:55:36 följande:
    Men jag är väl också nervös! Men man måste ju behandla folk med lite respekt. Jag menar inte att "hoppa på" dig. Jag blir bara frustrerad
    Och att göra så och låta personen dessutom gå till mötesplatsen och sen inte dyka upp...nej fy!

    Håller med dig. Tycker det är både ohyfsat och fegt. Om man inte vågar träffa folk kanske man inte ska ut på nätet och leta dejter.
  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 21:15
    #29
    Anonym (Gaaahhh) skrev 2011-07-26 21:08:45 följande:
    Blir alldeles nervös av att läsa detta.... Kan man hitta någon?
    Nybliven singel, 37 år och blir alldeles knäsvag och stressig av tanken på att dejta. Kommer nog att slicka mina sår ett tag till innan jag provar men tankarna springer ju iväg med en och man undrar hur det ska bli i framtiden. Kan man hitta en ny kärlek eller är jag för gammal? Jag tycker ju att jag borde vara gångbar. Inga större fel på mig, på pappret. Har inga barn, ser ok ut (men man är ju inte 25), intelligent och med humor. Har ett bra jobb med över 1 milj i årslön (menar inte att det skulle vara en selling point men en potentiell framtida partner behöver inte försörja mig, det klarar jag bra själv är en självständig och stark kvinna på alla plan).

    Usch jag är verkligen inte redo men vill ha någon att älska igen så småningom.

    Hittar man trevliga killar på internet eller är det bara käppisar?

    Det är inte helt hopplöst. Det är inte bara knäppisar därute. Men man får sålla ganska hårt. Men även om den man träffar är trevlig och man har en bra dejt så måste det ju kännas att man vill gå vidare också. Inte för att det måste vara blixt och dunder vid första ögonkastet kanske, men någon liten gnista behöver det väl vara.

    Jag kan tycka att det går lite i perioder. Atingen vill ingen ha mig, eller också så har jag så många på mig (nåja, några i alla fall) att jag har svårt att hålla fokus på dom alla. Man behöver ju ha koll på vem som hade en syster i Argentina och vem som älskar grytstek så att man inte bandar ihop dom när man pratar med dom. 
    Men om det känns som lite mer allvar så jonglerar jag inte flera samtidigt.  

    Att slicka såren är nog en bra idé. Man måste nog vara färdig med det gamla och kommit lite underfund med sig själv igen innan man ger sig ut.
  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 22:53
    #46

    Jag gillar Shakemyworld eftersom det också innebär att man kommer iväg på en del aktiviteter. Jag tycker att det så lätt så att man ibland blir sittande hemma sälv när alla andra har sina familjer eller partners. Visst kostar det, men där tycker jag faktiskt att det är värt det.Finns allt från organiserade singelseglingar i medelhavet till boule och AW. Kanske mest för stockholmare, men det hänger ju en hel del på att medlemmarna lägger ut en del aktiviteter själva också. Även om man inte är betalande medlem så kan man oftast se var och när en viss aktivitet ska vara. och då vet man att där kommer det att vara en massa singlar vid just det tillfället. Bara att ge sig dit och ragga med andra ord.

  • Anonym (Mia)
    Äldre 26 Jul 22:54
    #47

    Baloou! Berätta! Vi vill veta!

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!