• Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 18:12
    1758099 visningar
    50559 svar
    50559
    1758099

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Ja kolla, jag hittade den . Jag bor också i Malmö!

  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 19:06
    #7

    Nejdå, det ska inte bli någon intim prattråd det här . Jag är 36 och har ett barn på 1 år.Snackar lite med en kille på HP som är kul men jag tror inte det är något för mig. Han är sjukskriven för depression och det är inte riktigt min bag. Men snacka går ju

  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 20:37
    #18
    Anonym (Snubbe) skrev 2011-07-26 20:25:05 följande:
    Att man ställer in dejter i sista stund är nog ganska vanligt. Har själv både gjort det och blivit drabbad. I mitt fall blev jag helt enkelt nervös precis innan. Jag skrev att jag gick till fel mötesplats (det här var i ett köpcentrum med flera caféer). Dåligt av mig, men nerverna svek. Singel fortfarande och har insett att jag hellre är ensam än tillsammans med någon som jag inte klickar med. Trist men sant.
    Ja men så är jag med, tror de flesta är singlar för att de inte träffat någon som det klickat med. Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon jag inte var kär i.
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 19:38:26 följande:
    Åh va kul! Välkomna!

    Nu kommer en fråga till er.

    Har snackat ett tag med en kille (han jag nämnde i förra tråden om ni minns) Vi hade bestämt att träffas idag. Hans förslag. Vi hördes i förmiddags och han var "taggad" tyckte det skulle bli kul och vi bestämde att ses kl 19.

    Vid 16 skickar han ett sms och ställer in. Såhär skrev han, ordagrant:
    "Otroligt nog har jag gått och febrat ner mig i eftermiddag..Skit! Så måste nog ställa in ikväll med andra ord. Hoppas en annan gång! Ledsen/ Hans namn"

    Jag har svarat på det sms'et men vill först höra vad ni tror om det?!
     Lite konstigt att få feber sådär hux flux eller..? Spännande att se om han återkommer med nytt förslag på date..
  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 22:50
    #43
    Ernst Hugo skrev 2011-07-26 22:47:07 följande:
    Hej

    Jag är en man på 42 (snart 43)

    Deltidspappa och singel sedan separation i höstas. Avslutet var oblodigt men likafullt en personlig kris att omdefiniera sig själv efter 13 år tillsammans med kvinnan jag älskade och som jag trodde jag skulle få bli gammal tillsammans med.

    Började nät-dejta i december och har upptäckt massor - högt och lågt.

    Senaste dejten: I kväll          
    Oooh, berätta om daten Baloou!
  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 22:58
    #50
    Ernst Hugo skrev 2011-07-26 22:54:40 följande:
    Med respekt för TS skall jag inte vara flamsig utan så saklig som jag förmår *L*

    Det var trevligt..........

    Men lite som att det fattades en våning i bröllopstårtan. Som en kurs i vänlig dejting, trevlig kurs men likafullt en kurs. En av de där dejterna som inte stack ut på något håll kan man säga. Starkaste kicken var att efter två Guiness cykla hem utan bakljuse.

    Förresten glömde att säga att jag bor i Malmö för de som inte sett mig tidigare.      


    Usch,det låter precis som en av mina typiska dejter. Visst, trevligt men ingen gnista öht och klart trevligast när man får cykla hem till sitt igen.
  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 23:13
    #60
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 23:05:07 följande:
    Angående den där killen jag berätta om innan, som ställde in dejten 3 timmar innan för att han fått "feber".
    Och han hoppades att vi kunde ta det en annan gång

    Jag svarade iaf att han skulle krya på sig så att jag fick en ny chans att "piska skiten ur" honom i bowling. La oxå till att jag antar att han är så tuff att han hade sagt ifrån om det var nån annan orsak till att han ställde in...och så en liten smilegubbe efter det. Nu 5 timmar senare har han fortfarande inte svarat. Och när jag logga in på dejtingsidan nyss så ser jag att han är online där.

    Blir så förbannat frustrerad! Hur jäkla svårt ska det vara att vara rak och ärlig. Jag klarar att bli dissad men jag blir knäpp av att inte få raka besked!
    Förbaskade fjant!
    Ja,har man feber ligger i alla fall JAG till sängs! (Fast jag får bara feber vart 15:e år så då kanske den är ovanligt hård, vet inte). Stil som suger, tycker du glömmer honom. Fast man vill gärna ge dem en känga när de håller på sådär samtidigt som man inte vill framstå som helt bitter. Svårt det där!
  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 23:18
    #64
    Ernst Hugo skrev 2011-07-26 23:11:37 följande:
    Äsch smickrare där Skäms

    Hrm....men för att vara lite narrativ så är det just det där med att man känner på ca 10 minuter om det har potential eller inte och jag hatar mig själv för att sedan försöker man "motbevisa" sig själv oavsett vad bestämt efter det första intrycket.

    Känner man att - jahapp det blir en snäll o trevlig (småtråkig) dejt så vill man motbevisa och bjuda till, men oftast med samma resultat som första intrycket gav.

    Känner man att - krilli krilli i maggen o hoppsan vad detta lovar gott. Då tänker jag ja men lugn o fin hon har säkert exet i frysboxen eller har fotvårdsterapis som hobby. Eller värst allat känns riktigt skoj men du får ett sms: tack för trevlig dejt men vi hade nog inte rätta gristan - smiley - kram.        
    Precis, kämmer igen mig så himla mycket, man vet direkt om det är nån idé att försöka ens. Jag glömmer aldrig en så himla trist date jag hade: Tokig som jag var gick jag med på att äta MIDDAG med en kille (big no no, man kommer ju inte därifrån om man håller på att somna). Alltså denna kille.. Så otroligt TORR. Jag fick hålla i gång konversationen HELA middagen. Jag tror aldrig att vi hördes av efter det så även jag måste ju ha varit en besvikelse .

    Men några såna sms har jag tackolov aldrig fått!
  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 23:22
    #69
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 23:18:46 följande:
    Fast just nu kan jag inte se det så. Jag kan inte fatta vad som hände. Hur man kan snacka och han är jätte på bara timmarna innan och sen bara PANG borta.

    Jag vill ha en MAN!! Med stake!
    Men du får ju ta reda på vad han håller på med! Tycker inte man låter sånt beteende passera obemärkt, tänk på oss andra som kanske också råkar på honom .
  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 23:32
    #76
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 23:27:13 följande:
    Men jag vill dejta och ha roligt (och bli pirrig i magen). Inte uppfostra pojkar som borde veta bättre

    Men stöter ni på en låååång Lunda-man så be aware!
    Gillar inte långa män, och inte från Lund heller så då är det lugnt då.

    Men Fa-an vad hårt klimat det är på HP tycker jag. Blir konstant dissad känner jag, vågar knappt skriva till någon längre.
    Jag tar dock reda på vad problemet är . Hade lite kontakt med en kille innan som bara slutade skriva och nu har jag frågat varför, haha, stalker jag?? Nej då. Vi får se vad han svarar, kan ju vara bra med lite feedback tycker jag. Hade nog knappt vågat fråga någon jag hade träffat eller jag känner, men nu är det nån vem-som-helst på nätet, då är det ok tycker jag.
  • Anonym (Loser­)
    Äldre 26 Jul 23:36
    #82
    Anonym (match) skrev 2011-07-26 23:34:33 följande:
    Måste hoppa in och säga...ge inte upp i nätdejtingdjungeln!
    Jag hittade världens goding! Han är toppen på alla sätt och vis....
    Men fick kyssa rätt många grodor....  
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!