• Rikard

    Filmer med äkta sexscener

    Idioterna, Lars von Triers film om ett gäng i Köpenhamn som driver med sin omgivning genom att låtsas vara utvecklingsstörda. (Triers Antikrist lär också ha sexscener men den har jag inte sett.)

    Shortbus, John Cameron Mitchells grovt erotiska komedi om några New York-bor. (bäst i test!)

    Sex & Lucia (Lucia y el sexo) spanskt relationsdrama om några som lever på en öde plats (jag vill minnas att det är en fyr, men det är jag lite osäker på.)

    Ken Park, om några skatare i Kalifornien.

    Himlen är oskyldigt blå, Hannes Holm. Bill Skarsgård blir avsugen i inledningen, men sedan är det slut med sexet.

    1900 av Bertolucci om man vill se Robert de Niros hårda kuk.

    Caligula är ett litet specialfall eftersom den först producerades och visades på biograferna som en vanlig film utan sexscener. Jag såg den då och den var helt utan sexscener. Men den gick väl inte så bra för de klippte in en massa hårdporrscener i filmen.

    Sedan finns det en fransk film som jag inte minns namnet på (nej inte Romance eller Baise-Moi. Dessa har jag inte sett) Det handlar om tre ungdomar som bor ihop i en vanvettigt stor och lite sliten våning. Jag vill minnas att den var regisserad av en av de mer namnkunniga franska regissörerna.

  • Rikard
    Anonym (Movieman) skrev 2011-08-21 16:27:44 följande:
    Himlen är oskydligt blå är knappast riktig avsugning. Kan jag aldrig tänka mig.
    De andra har jag sett men inte 1900. Men säkerligen är det atrapp även där.
    Caligula blev betydligt bättre efter de lagt in porrscenerna.
    Enligt Bill så är det hans alldeles egen kuk man ser i bild och det råder ingen tvekan om att det är tjejens egen mun som den hamnar i, så: jo Himlen är oskyldigt blå inleds med en riktig avsugning.
  • Rikard

    Jag vet inte om Robert de Niros hårda kuk i 1900 är en atrapp, som Movieman föreslår, men man ser honom naken i helfigur och det ser banne mig ut som om det är hans kuk som står. Och om man nu får illussionen att det är hans eget organ spelar det då någon roll egentligen? En intressant fråga är också var de har gjort av Roberts egen kuk om det man ser är en attrapp? Har de böjt den bakåt och stoppat in den i rumpan på honom?

  • Rikard

    Salo är inspirerad av markis de Sades bok Sodoms 120 dagar, som är  bland det mest vidriga man kan läsa.
    Det kom en del nyutgåvor för några år sedan av de Sades böcker och det skrevs i kulturspalterna. För mig är det helt obegripligt att denna smörja kan uppmärksammas av någon annan anledning är det i och för sig intressanta att markisen givit namn åt en sexuell läggning. Läsningen är inte bara motbjudande, den är dessutom enformig och urtrist.

  • Rikard

    Nu kom jag på vilken den där franska filmen med äkta sexscener är, som jag svamlade om i ett tidigare inlägg.
    Jag trodde det var en känd fransk regissör, men så slog det mig plötsligt att det var en känd italiensk regissör.
    Filmen heter The Dreamers (originaltitel fast filmen är fransk) och är regisserad av Bernardo Bertolucci (mannan bakom Sista tangon i Paris, Den sista kejsaren och 1900 mm. Bertolucci har fått två Oscars).
    Mycket vågade och oblyga sexscener mellan de tre ungdomarna som delar en stor våning i Paris.

  • Rikard

    Man kan hitta sexscener från Bertoluccis Dreamers på nätet och när jag kollade in en av dem slog mig en sak som retade mig när jag såg filmen första gången. Handlingen utspelar sig 1968 och tjejen har silikonbröst. Sånt fanns inte då!

Svar på tråden Filmer med äkta sexscener