• Tant Green
    Äldre 6 Aug 20:34
    7206 visningar
    15 svar
    15
    7206

    Knatteskutt

    Det är väl samma som hette något med Sweden Sports Academy tidigare, de hade i alla fall i princip identisk hemsida och upplägg. 

    Min dotter gick de där två provomgångarna på Sports Academy förra hösten och jag tyckte väl att det funkade hyfsat (fast det kunde varit mer variation på sporterna, nu verkade det vara nästan hälften fotboll) men dottern tyckte inte det var så kul (eftersom hon inte gillar fotboll) så hon slutade. 

  • Tant Green
    Äldre 6 Aug 21:16
    #10
    pigglet skrev 2011-08-06 20:45:56 följande:
    När jag kollar på terminsplneringen här i Skelefteå så står det bara fotboll en gång, annars verkar det vara ganska varierat faktiskt. Bollsport 4 gånger, resten annat... 
    Ja, jag kanske överdriver lite.... det var nog bara planerat med fotboll två gånger, men jag var inne och kollade på sidan efter halva terminen (då fick vi som hoppat av erbjudande om att komma tillbaka) och då hade ett par av aktiviteterna strukits och ersatts med fotboll.

    De samarbetar med de lokala idrottsföreningarna så nivån kan ju variera enormt beroende på hur bra de olika föreningarna är på att ta hand om mindre barn, och hos oss antar jag att det dessutom hade varit svårt att få till det överhuvudtaget med en del föreningar eftersom de hade fått stryka saker (och istället spelade fotboll, som arrangörerna själva kunde klara av att leda).
Svar på tråden Knatteskutt