Fredsavtal nära i Colombia
Forum Övrigt - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nu Skin - bluff eller äkta?

  Ons 10 aug 2011 14:38 Läst 56891 gånger Totalt 24 svar
  Ons 10 aug 2011 14:38

  Någon med erfarenhet av att "arbeta" för Nu Skin.
  Låter för bra för att vara sant i mina öron, men undrar om någon tjänat pengar på detta?

 • Ons 6 mar 2013 21:00 #11

  en fråga: Om nu Nu Skins produkter är så bra som de påstås vara, varför hörs och syns de så lite i media? och varför säljs produkterna via distrubitörer som man på nåt sätt får kontakt med istället för att finnas mer lätttillgängligt i tex skönhetssalonger eller liknande?

 • Ons 6 mar 2013 23:14 #12
  soosi skrev 2013-03-06 21:00:28 följande:
  en fråga: Om nu Nu Skins produkter är så bra som de påstås vara, varför hörs och syns de så lite i media? och varför säljs produkterna via distrubitörer som man på nåt sätt får kontakt med istället för att finnas mer lätttillgängligt i tex skönhetssalonger eller liknande?
  1. Du är fri att marknadsföra via TV om du vill använda den metoden.
  2. Jag köper alla produkter via NuSkins hemsida. Inte via distributörer utan direkt från företaget.

  NuSkin har valt att inte syssla med marknadsföring och därför går det inte att undkomma att du kopplas ihop med en distributör när du registrerar dig. Om du har fått höra om produkterna så var det inte via direktkontakt med företaget. Därför ska provision gå till rätt person när du shoppar på deras hemsida.

  Ett exempel på ett annat framgångsrikt nätverk är Mary Kay. De dominerar helt den Europeiska marknaden inom hudvård och ändå visas inget i TV. När företag ska välja en marknadsföringsmetod så är nätverk en av de mest kraftfulla modellerna. TV är dyrt och konsumenterna tvingas betala mycket för relativt låg kvalitet.
 • Ons 6 mar 2013 23:20 #13
  soosi, tror du på fullaste allvar att de företag som syns i TV inte betalar för att få synas? Hur man marknadsför sig har inte med trovärdigheten att göra.

  Vill du veta mer om varför just nätverksmodellen är bland de effektivaste som finns så är du fri att googla på det. Finns även högskolestudier som tar upp denna kraftfulla modell.
 • Ons 6 mar 2013 23:24 #14

  Efter att ha läst dirpowers inlägg lutar det starkt åt - bluff.


  Behold, i come as a thief.
 • Ons 6 mar 2013 23:52 #15

  Oavsett vad man tycker om MLM så behöver produkterna inte vara värdelösa bara för att det rör sig om ett MLM företag. Titta tex på Tupperware.

  Företaget kan dock hålla grymma marginaler och tar i praktiken ingen risk då du som säljare både marknadsför, raggar kunder och i vissa fall tom köper produkter från dem innan de behöver betala ut någon provision till dig.

  Själv avskyr jag MLM och nätverksförsäljning men jag tillhör kanske inte den normala målgruppen.

 • Lör 14 dec 2013 18:26 #16

  Jag samarbetar själv med Nuskin och marknadsför deras produkter och jag började efter att jag grundligt kollat upp företaget och vad network marketing innebär,något som jag inte hade en aning om innan.


  Det jag upptäckte var att det här är allt annat en ett bluffföretag utan ett väldigt framgångsrikt företag med 29 år av hårt arbete för att idag vara ett av dom ledande företagen inom hälsa och antiagingbranchen i världen.


  Och hur skulle ett företag som omsätter drygt 13 miljarder kronor år 2012 och ha 29 framgångsrika år bakom sig kunna vara en bluff?


  Det som övertygade mig starkast var när jag kollade upp vilka forskare som ingick i detta företag och upptäckte att  många utav dom har skrivit vetenskapliga publikationer i dom mest trovärdiga tidskrifter som finns inom forskarvärlden som Science och Nature och medverkat i Discovery channel för att man är ett av dom ledande företagen inom genforkning.


  Det är upp till dig som tvivlar på det här företaget att gå in på seriösa och tillförlitliga källor och kolla upp vad som verkligen sägs om Nuskin ute i världen och inte lyssna på folk som aldrig jobbat med företaget eller inom network marketing.Lyssna istället på alla som lyckats skapa sig ett framgångsrikt företagande med hjälp av Nuskin och med hjälp av den här affärsmodellen som enligt många av dom mest framgångsrika personerna i världen är en överlägsen modell för företagande om man är beredd att jobba hårt vill säga.

 • Fre 20 dec 2013 19:49 #17
  josmo skrev 2011-08-10 15:36:10 följande:
  Ja precis!
  josmo skrev 2011-08-10 14:38:28 följande:
  Någon med erfarenhet av att "arbeta" för Nu Skin.
  Låter för bra för att vara sant i mina öron, men undrar om någon tjänat pengar på detta?

  började du jobba för dem? 
 • Fre 4 jul 2014 08:03 #18

  Använder cortitrol från Nu Skin till min son med autism. Har nu en betydligt harmoniskare grabb. Kan verkligen rekommendera det .

 • Fre 4 jul 2014 10:18 #19
  Klättra skrev 2014-07-04 08:03:08 följande:

  Använder cortitrol från Nu Skin till min son med autism. Har nu en betydligt harmoniskare grabb. Kan verkligen rekommendera det .


  Ehh.. Jag har flera barn med autismdiagnoser och skulle inte rekommendera någon att lägga pengar på detta baserat på anekdoter utan någon vetenskaplig evidens.

  Studierna som de hänvisar till nämner varken autism eller ordet Cortirol.


 • Tis 26 aug 2014 14:51 #20

  Har varit distributör för Nuskin i ett år. Alla positiva argument känns igen. De lärs ut på säljträningar. Vissa av produkterna är jättebra. Vissa helt verkningslösa. Som med alla företag antar jag. Det är försäljningsmetoderna som är "omoraliska". Du kan tjäna pengar om du jobbar riktigt hårt. De allra flesta gör inte det utan gör åt pengar. Jag rekommenderar inte företaget:

 • Tis 26 aug 2014 15:57 #21

  Luktar pyramidspel.

 • Mån 1 sep 2014 16:42 #22

  Det är ingen bluff. Jag blev medlem för två år sen men har inte prioriterat att arbeta så där hårt som en del väljer att göra. De som går in för detta och arbetar hårt kan på fullaste allvar få en väldigt hög inkomst inom kort. Om man är som jag och gärna köper något lite då och då och inte arbetar så där hårt med att visa andra människor möjligheterna så får man istället en större inkomst på sikt istället för att allt händer bara så där pang bom. Min första tanke i början var att jag skulle bli rik. Nu, på senare tid har jag ju förstått att det inte är så himla nödvändigt med att bli ekonomiskt oberoende och absolut inte på kort tid. Det som är schyst är att hur man vill arbeta eller konsumera är helt och hållet ens eget val, andra företag som arbetar med direkthandel är inte alltid lika fria. Jag, exempelvis, köper produkterna då och då när jag behöver dem och när jag har råd, ger istället tips för de som har samma problem som jag. Mina problem är bland annat spruckna hälar och överproduktion av tandsten som gör att jag luktar som en disksvamp i munnen trots att jag försökt med mina tandläkares förslag. Jag har lagt märke till att många av de som fastnar för just produkterna har medicinsk utbildning eller sysslar med biologi. Vet inte om jag lagt märke till det bara för att jag själv är en sån och dras till de som delar mitt intresse... jaja. det är i alla fall ingen bluff. I såna fall skulle de väl ändå aldrig finnas med här: www.direkthandeln.org/BizPart.aspx och www.forbes.com/2010/04/05/most-trustworthy-companies-leadership-governance-100.html


  Om nu detta vore en bluff, varför får de som knappt kommit någonstans en inkomst, väldigt liten men det är iaf ngt, och varför har företaget vuxit så mkt som det gjort sen 80-talet? :P Pyramider fungerar inte på det sättet. Jag tror att direkthandel.org förklarar det där bättre än jag faktiskt... jaja, lycka till med vilket du än väljer josmo :)

 • Sön 22 feb 2015 10:43 #23

  Är kund sedan flera år och är helnöjd med dom produkterna som jag använder. Började för ett par år sedan därför även jobba med företaget. Något jag absolut inte har ångrat. Sedan finns det distributörer som tyvärr säger, "att lägg ner några timmar per vecka så har du en utbytbar inkomst inom några månader". Ja visst kan man ha en utbytbar inkomst inom några månader, men då får man också jobba hårt.

 • Tor 26 feb 2015 13:16 #24

  Rekommenderar starkt att kolla upp företaget. Vilka står bakom, ekonomi, forskning osv, innan man går ut offentligt med anklagelser som oseriöst och pyramidspel. Nuskin är börsnoterat och alla uppgifter om företaget är offentliga. Pyramidspel är olagligt, men om du medar pyramidorganisation, så ta ett titt på det företag du arbetar för eller vilket annan organisation som helst, för mig så får de flesta en pyramidform. Vilket inte är fallet med nuskin, som dessutom har fått pris för den mest rättvisa kompensationsplanen som finns.

Innehåll

Innehåll


Innehåll

Följ oss på instagram!