• Krumpy

    Funderar du på att avsluta ditt Facebook-konto?

    Jag la min röst på sista alternativet, att stänga facebook var det bästa jag gjort på länge :)

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Funderar du på att avsluta ditt Facebook-konto?
  • annca

    Absolut inte. En av de få kontakter jag har med omvärlden kännd det som alltför ofta... Jag träffar inte folk, men jag har gärna kontakt med folk. Och jag skulle INTE ha mer kontakt med någon om jag inte hade Facebook, snarare tvärtom.


    ~*~ Ursäkta mig men hey! Man har väl rätt att ändra sig...? (W.Crafoord)~*~
  • Krumpy
    annca skrev 2011-08-11 12:08:15 följande:
    Absolut inte. En av de få kontakter jag har med omvärlden kännd det som alltför ofta... Jag träffar inte folk, men jag har gärna kontakt med folk. Och jag skulle INTE ha mer kontakt med någon om jag inte hade Facebook, snarare tvärtom.
    Ok, i ditt fall, när du inte vill träffa folk irl, är ju facebook ett bra alternativ.
  • La Lola

    Nä, har inga planer alls på det.


    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • La Lola
    Decembra skrev 2011-08-11 11:56:50 följande:
    Noes. Med den telefonskräck jag har så känns det toppen att kunna hålla kontakten med folk via nätet. Och kunna stämma träffar IRL. 
    Håller med!
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • Canvan

    Nej jag behåller mitt FB-konto, det ger mig möjligheten att hålla kontakten med vänner som bor utomlands på ett helt annat sätt än förr. Jag har också fått kontakt med gamla bekanta och kompisar genom FB som jag nog inte haft annars, och kontakt med en del släkt som man annars hör av en gång vart 5:e år därför att man helt enkelt är för upptagen/glömsk för att ringa eller inte vill tränga sig på.


  • Krumpy

    YES!! :woot: En till som röstat på sista alternativet "Jag har redan stängt ner facebook och jag saknar det inte ett dugg!!"

    Vem du än är, du har gjort mig glad :)

  • WhiteAngels

    Gjorde jag i för några dagar sen.Bara så trött på folket där...sitta och skriva allt från vad man äter till massa annat negativt skit.Sådant kan jag leva utan tack!

  • Cloud

    Hade det en kort stund för något år sedan men nej det är inget för mig, för mycket fjanteri och för många egocentriska människor som monterar upp en falsk fasad om hur fantastiskt de har det trots att verkligheten ser annorlunda ut.

    Kanske återkommer dit om något år eller så eller så gör jag det inte. 

      

  • murderdoll13

    Har funderat på det, facebook ger en hjärnspöken. Men jag behåller det nog ett tag till.

  • Bibbidi

    Ja, jag funderar över det.

    Tycker det är alldeles för mycket "åh! jag ska bara skriva bra saker som jag ska dela med mig av till världen! Min älskade sambo / kille är den bästa som finns" (fast IRL klagar de...) osv osv osv. Tycker det är alldeles för mkt "min värld är perfekt"-skrivande där och det stör mig. Allt är så falskt! Tycker det är tråkigt och lite irriterande. Så ja, jag funderar faktiskt just nu att avsluta kontot... Men problemet är att jag är ganska nyfiken av mig så det kommer nog inte hända heller inte än på ett tag iaf


    ♪ Bibbidi-Bobbidi-Boo ♫
Svar på tråden Funderar du på att avsluta ditt Facebook-konto?