• Anonym
    Äldre 12 Aug 11:38
    222043 visningar
    793 svar
    793
    222043

    Han kom inte hem

    Hej!
    Min man och jag varit gifta i 7 år. Har en dotter på 3år och är gravid (v18).
    Sista tiden har han börjat han umgås med kompisar (de är singelar) och inte kommer hem efter jobbet.
    De spelar spel,dricker alkohol osv.  igår ville jag att han skulle komma hem direkt efter jobbet och vi skulle handla,han sa först ok,men inte nu lite senare. Jag smsade honom flera gånger och skrev(Du får gärna umgås med dina kill kompisar men just idag skulle vi laga bilen och handla).Min dotter frågade efter pappa hela tiden för att i flera dagar har han komit när hon har somnat!!.

    Sen ringde han och sa NU HAR DU FÖRSTÖRT DAGEN FÖR MIG,MINA KOMPISAR GARVAR ÅT MIG OCH ATT DET ÄR SYND OM MIG SO ÄR GIFT OCH HAR BARN. Jag kommer inte hem om du t.o.m dör ikväll!!

    Jag blev chokad för att han var så aggresiv.Han stängde av sin mobil hela natten och nu är också hans mobil avstängd. Nu är min fråga såhär(VA SKKA JAG GÖRA??JAG KÄNNER MIG FÖRNEDRAD!.
    Jag är inte ledsen och gråter,jag är bara ARG.Jag vill ha respekt,jag är gravid,vi har ett hem,barn och han beter sig såhär. INTE KOMMER HEM OCH STÄNGER AV SIN MOBIL!!

    VA SKA JAG GÖRA OM NU HAN KOMMER HEM(JAG VILL INTE SE HONOM MERA) MEN HUR SKA JAG GÖRA?? 

  • Svar på tråden Han kom inte hem
  • Vinxen
    Äldre 12 Aug 11:42
    #1

    Är han 15år eller? Lämna muppen! Han verkar ju seriöst sjukt omogen!

  • Anonym (she-d­evil)
    Äldre 12 Aug 11:45
    #2

    En gång när min mormor var skitförbannad på min morfar, fick han sova på trappan utanför lägenheten. Hon var mycket för att männen skulle "sättas på plats", enligt devisen från hennes egen mor, som lydde; "med män ska du handskas som med galningar".

    Hade min man gjort en sån tabbe, hade han hittat en resväska med lite kläder utanför dörren. SEn hade han fått prata sig varm, länge och väl och tänka över, i ett par dagar, om sina prioriteringar i livet och vad som är viktigast för honom.  (singlarna kommer för övrigt att tycka att han är en jävla tönt som beter sig så illa at thans fru slänger ut honom). Jag tror på allvar att det kan göra honom gott att sova några nätter på en av singlarnas soffa.

    bästa syster; torka tårarna och packa en väska åt honom.
    sen sätter du filmen "en hondjävuls liv och lustar" med Roseanne Barr

     :)

  • Äldre 12 Aug 11:45
    #3

    Hade aldrig accepterat ett sådant beteende nä när han kommer hem förklara då att så beter man dig inte och nu är ni en familj och om det inte biter och han fortsätter hade jag lämnat för de orden han sa till dig att han kommer inte ens hem om du dör lät riktigt sjukt nä så säger man bara inte.

  • Anonym (Urrkk­..)
    Äldre 12 Aug 11:45
    #4

    Sicket as! Mogen kille det där.. -NOT! När han väl behagas komma hem kan ju du vända på hela situationen o göra likadant mot honom. Stick hemifrån o stäng av din telefon. Då kanske puckot fattar. Bara för att du är gravid o tar hela ansvaret över hus o familj känner han sig safe. Den dagen då du inte gör det kanske han börjar tänka om? Så hade jag gjort iaf.

  • Toffs
    Äldre 12 Aug 11:45
    #5

    låter som om han har en liten kris.. och måste få leka tonåring igen... prata allvar med honom och förklara att du tycker det är okej att han har kompisar, men att han faktiskt MÅSTE ta sitt familjeansvar också. Och ge karln lite space, han behöver det. Men se till att du också får egentid när han tar hand om familjen...

  • Anonym (she-d­evil)
    Äldre 12 Aug 11:46
    #6

    JAg tycker att hon ska sätta honom på plats. hårt mot hårt.

  • Anonym (she-d­evil)
    Äldre 12 Aug 11:46
    #7

    minimalt med snack

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 12 Aug 11:46
    #8

    Fruktansvärt omogen 33 år är idioten

  • Sarasv­ensson­87
    Äldre 12 Aug 11:47
    #9

    Oj det där lät inte något roligt! Jag beklagar att du är tillsammans med en man som verkar så korkad?!

    Då han kommer hem, så ska du vara hård som sten mot honom. Var sur, förbannad, skrik gör precis vad du känner för, det du behöver få ut! Du är gravid och dessutom har ni barn sedan tidigare, han ska behandla dig med all respekt! Jag skulle aldrig någonsin acceptera ett sådant beteende från min partner!

    Ställ honom mot väggen och låt han välja! Antigen lever han familjelivet som ni har byggt upp tillsammans eller så får han vara ute och drälla med sina polare och betee sig som ett svin! Det skulle jag gjort! Jag menar givetvis inte att han ska välja bort kompisarna jämt, men någon måtta för det ju fan ta och vara! 


    Efter 3 års försök, är vi äntligen gravida och har bf 20/9 :)
  • Anonym (samma här)
    Äldre 12 Aug 11:48
    #10

    Min kille är på liknande sätt, han brukar OFTA lova att komma hem till mig men det brukar sluta med att han skiter i det och ist beskyller mig för att vara jobbig när jag säger att jag tar illa upp när han skiter i mig de få gånger som jag faktiskt ber honom om något.

    Börjar bli allvarligt trött på detta!

    Hans kompisar hatar mig och jag vet att dom alla skulle bli extremt nöjda om han var otrogen och lämnade mig.      

Svar på tråden Han kom inte hem