• Sommar­natt20­10
    Äldre 22 Aug 09:46
    106928 visningar
    20 svar
    20
    106928

    Öm knöl i armhålan

    ag har oxå en knöl i armhålan...Han frågade om jag haft något liknande, jo jag har en bakom örat sa jag då...Hur länge har du haft den, flera år blev mitt svar (den är kollad, det är en vullen lymfkörtel) Så länge kan man inte ha dom svarade han då, de ska försvinna efter några veckor...Oki, men den är där iaf.

    Han sa att det troligtvis inte är något utan en svullen lymfkörtel...fick komma tillbaka tre veckor senare. Den hade inte förändrats o då var det inget sa han. Ville inte sticka i den...Nu är det minst ett halvår sedan jag kollade den o den har fortfarande inte försvunnit...Så vet inte vad jag ska tro.

    Det min läkare sa var att cancerknölar är inte ömma eller gör ont..Utan de bara är. Så hoppas det stämmer, även om min inte längre är öm.  

  • Sommar­natt20­10
    Äldre 23 Aug 19:51
    #12
    Marika87 skrev 2011-08-23 08:38:06 följande:
    Lenafena: Jag fick tid om 3 veckor. Har jag väntat ett halvår  kan jag väl vänta tre veckor till då=P

    Lakriz: Okej, hm vad skumt. Skönt att höra att cancerknölar inte är ömma iaf! Ska du inte kolla upp den igen?
    Jo jag har tänkt det många gånger...men så tycker jag att den på sista tiden minskat lite i stl..Så avvaktar väl. Just nu har jag en Liten oxå, så har lite svårt att få till det. Men skulle den växa eller på annat sett ändras så söker jag nog ingen. 
Svar på tråden Öm knöl i armhålan