Inlägg från: FrökenPillson |Visa alla inlägg
  • FrökenPillson

    Trotsiga tvillingar

    Jag vet snart inte vilken fot jag ska stå på. Jag har nog aldrig upplevt tiden med mina tvillingar, 2.5 år, som jobbig förrens nu. De har kommit in i en sån trotsig period att jag får spunk! De slåss, puttas, skriker och är allmänt jobbiga mot mig men framförallt emot varandra. De går på dagis och där e de likadana. Skillnaden där är ju att de kan dela på dem på ett helt annat sätt än vad jag kan göra hemma.
    Som situationen ser ut hemma idag så har jag två snart tonårspojkar och en sambo som jobbar mer eller mindre dygnet runt. Jag har avlastning i form av mormor och morfar och några vänner t mig, Min sambo är egenföretagare och driver tre firmor..


    Är det någon som har nåt bra tips till mig på hur jag ska ta mig igenom dagen med dessa två terrorister?? Säkert är jag inte ensam om att uppleva detta. Är det någon därute som har nåt bra tips till mig??

  • Svar på tråden Trotsiga tvillingar
  • FrökenPillson

    Det är så sjukt, jag fick höra av en vän att de är trotsiga när de känner sig trygga... Vet inte om det är så man upplever det riktigt... Det är ju så frustrerande och påfrestande att man spyr på det! Måste finnas någon som har genomgått detta och kanske kan ge oss irriterade mammor nåt litet tips?

Svar på tråden Trotsiga tvillingar