Inlägg från: Tvillinggravid |Visa alla inlägg
  • Tvillinggravid

    Trotsiga tvillingar

    Här är en som snart är beredd att lägga ut ungarna till försäljning på Blocket. Det är inte klokt vad mycket skrik och bråk vi har just nu i den här familjen. Men ändå, det är lättare denna gången eftersom jag varit med om storasysters trotsperiod. Då förstod jag ingenting, trodde det var något allvarligt fel och var riktigt orolig. HOn var rätt odräglig.  Vet att jag ofta tänkte " Jag älskar henne, men jag tycker inte om henne." Nu har hon förvandlats till en liten förtjusande flicka, nästan alltid trevlig och glad. 
    NÄr killarna röjer som värst tänker jag bara på Alva och inser att detta är en period som kommer att gå över. Någon gång, om inte alltför många år förhoppningsvis, så kommer de bli harmoniska igen. Det är bara att försöka ta sig igenom det. Och helst utan att jag smäller av tio gånger om dagen, som det lätt blir. 
    Jag kan ta att de bråkar med mig, men när den dominanta tvillingen bankar på den lite svagare, då är det inte så kul. 
    Jag gjorde ett dna-test  på killarna, och blev uppringd av personen som utförde testet. " Grattis, du har tvåäggspojkar! Det är den kombinationen tvillingar som är den absolut jobbigaste", sade han. Har läst om det någon annan stans också. Tvåäggspojkar bråkar mest.  HU!!!

Svar på tråden Trotsiga tvillingar