• LillaEm

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Hej allihopa !!


    jag hoppar in här jag med =)


    Jag är gravid i V.32+5 och har BF den 26 Nov, om bebis vill titta ut då, de får vi se ;)


    Fick foglossning redan i V.14 och har haft riktigt ont i rygg,ljumskar och ischisas sen dess. Nu är jag äntligen hemma på heltid med Gravidpenning och det är så skönt att bara kunna vara hemma och ta det lugnt.


    Bebis i magen är väldigt aktiv och har vart det i stort sett hela graviditeten, tror att det blir en liten boxare lr nåt sånt om man går efter alla hårda sparkar och slag där inne ;)  magen är stor och tung nu och förvärkarna har börjat komma, misstänker oxå att bebis börjar fixera sig denna vecka då rörelser och tryck neråt i magen känns annorlunda än tidigare. Hoppas verkligen att den stannar kvar där inne till åtminstone V.35-36 =)


     

  • LillaEm

    Här i Jönköpings Län får vi oxå bara ett UL i V.18 typ, sen får vi nöja oss med vanliga kontroller hos BM bara.. tråkigt värre=(
    i vissa län får man ju faktiskt ett UL till efter V.30 oxå... tycker det kan vara så överallt =)

    jag har heller ingen aning om min bebis vikt och sådär =/
    förrförra gången hos BM var mitt SFmått 28 cm, och för en vecka sen på kontrollen låg det kvar på 28 cm =(
    så jag hoppas verkligen att magen vuxit till den 19 Okt då vi ska på en ny kontroll,annars hoppas jag att hon skickar mig på UL så man får veta om bebis växer som den ska lr ej ... men ja tycker nog att magen blitt större sen förra veckan ändå, så ja känner mig inte så orolig just nu för det.

  • LillaEm
    OllesMamma85 skrev 2011-10-07 12:19:12 följande:
    Nyss hemkommen från barnmorskan.. Hon sa förra gången att skrutten hade vänt sig med huvudet neråt. Men när hon kände idag insåg hon att huvudet fortfarande var uppåt. Jag fick göra ett ultraljud för att se säkert och mycket riktigt så låg skrutten med huvudet uppåt på höger sida, ryggen och rumpan neråt och benen på höger sida. Nästan som en fällkniv... Jag blev väldigt chockad eftersom hon sa förra gången att h*n vänt sig rätt och att allt var bra Obestämd Nu sa hon typ bara.. "Ja jag kanske inte kände så noga. Vi kan ju också ha fel". Jag blev så irriterad och ledsen...

    Så nu har vi fått en tid på förlossningen på tisdag för ett vändningsförsök. 50% chans att det fungerar.. Annars blir det kejsarsnitt Rynkar på näsan Usch jag känner mig så fruktansvärt ledsen och upprörd.. Jag var Inte beredd på detta!
    Fy så trist sånt är ! =(
    man litar ju på att de kan sin sak och vet vad dom pratar om, visst kan dom oxå ha fel, men ja tycker inte att dom borde uttala sig om saker om dom "inte kände så noga".
    Då ska dom göra saker noga från början så det inte blir fel !

    hoppas vändninsförsöket lyckas på tisdag, ska hålla tummarna för dig!
  • LillaEm

    God Morgon alla !! =) Idag tänkte jag faktiskt vars ute i good tid och packa BBväskan, men har en liten fundering... Vad ska man stoppa ner för kläder till bebis ? I november e de ju kallt ute, så vad ska man ha som inte blir gör varmt men ändå inte för kallt ? Kom på idag att jag faktiskt inte köpt så mycket tröjor till bebis utan mest långarmade bodys :/ Men jag har två tröjorna lr mer som fleecejackor typ, och en lite tjockare overall i luddigt fleece... Vad tror ni ? Tips tack, om vad för kläder som e bra att ha på bebis inför hemresan!

  • LillaEm

    Idag tänkte jag faktiskt vars ute i good tid och packa BBväskan, men har en liten fundering...

    Vad ska man stoppa ner för kläder till bebis ?
    I november e de ju kallt ute, så vad ska man ha som inte blir gör varmt men ändå inte för kallt ?
    Kom på idag att jag faktiskt inte köpt så mycket tröjor till bebis utan mest långarmade bodys :/ Men jag har två tröjorna lr mer som fleecejackor typ, och en lite tjockare overall i luddigt fleece...

    Vad tror ni ?   Tips tack, om vad för kläder som e bra att ha på bebis inför hemresan

  • LillaEm
    Serahjay skrev 2011-10-10 12:46:31 följande:
    Någon mer som har kliande bröstvårtor? Mina kliar som tusan!!
    Har nästan kliat sönder tuttarna och det sviider :(
    Ja, mina kliar oxå som tusan mellan varven !!
    insåg här omdagen att de börjat läcka lite grann, och det kommer även små droppar om ja klämmer.

    Det kliar även på sidan om brösten, så inte bara på själva vårtan, men de e grymt jobbigt när de sätter igång ordentligen =/
  • LillaEm

    Uuusch !! Inatt när jag vaknade till pga att ja va tvungen att vända mig om, kände ja bara att de va blött i sängen, men var gör trött för att orka bry mig Om detta just då. Nu när jag vaknade så kikade ja på detta, vad det var som gjort att de vart blött i sängen. Några cm jämte mig är det en torkad fläck i lakanet, kanske 5*5 cm stor... Inser då att det är mina bröst som läckt under natten :/ Så här finns det nog mjölk minsann redan nu. Bara att byta lakan nu då och börja sova med bh och inlägg för att inte läcka ner resten av alla lakan vi har här hemma !

  • LillaEm

    Idag har jag anmält mig till Vattengympa för gravida... så imon bär det av till grannkommun för en timmes vattenpass =)

    Det ska verkligen bli en upplevelse =)och jag hoppas det hjälper mig lite med smärtan i rygg och ben pga foglossning.
    vattengympan är varje torsdag kväll, så nu vet jag vad jag kommer att göra på torsdagkvällarna ;)
    Får väl se om jag går varje vecka, men ska iaf testa imon så får vi se.. men tror att ja kommer att gå varje vecka tills bebis vill titta ut ;)

    Hoppas att alla har haft en toppendag!!

  • LillaEm

    Låter underbart med så varmt vatten :) jag ser fram emot morgondagen :) Ja jag hoppas att det ska hjälpa liiite iaf mot all värk, skulle vara ljuvligt ! ******************************************************************************************************** Är med riktigt taskig och skäller och gormar mot min sambo vissa dagar för egentligen ingenting ! Får riktigt dåligt samvete direkt efteråt och ber om ursäkt. Det är tur att han e så förstående, älskar honom ännu mer för det :)

Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)