• Love111

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Ny i denna tråd. Ska med ha novemberbebis=)

  • Love111
    ArtISkin skrev 2011-09-13 22:34:30 följande:
    Jaså har du också tröttnat på den andra ?
    Ja lite. Alla trådar har ju blivit så fruktansvärt stora.
  • Love111
    ArtISkin skrev 2011-09-13 22:38:38 följande:
    Ja och självupptagna om du frågar mig. Ingen pratar med varandra i den andra utan bara kommer med information eller frågor om sig själva. Men svarar aldrig på något.

    Här är det trevligt i alla fall Glad
    Håller med dej. Hoppas det blir bättre i denna tråd =)
  • Love111
    ArtISkin skrev 2011-09-13 22:43:30 följande:
    Känn dig välkommen Glad
    Tack =)

    Hur är det med er i denna tråd och era magar då?

    Själv har jag varit på besök hos min BM idag, är nu i v.33(32+2) och har BF  5 november. Alla värden var bra och bebisen sprakade för fullt och hjärtat tickande fint.
  • Love111
    mammasgullar skrev 2011-09-14 14:35:37 följande:
    Usch jag blir knäpp på förskringskassan. 

    Pratar först med en person som säger att de inte kan bevilja mig fr 1 sep, för att min arbetsgivare inte stänger av mig från jobbet, men att hon förstår varför de inte vill att jag jobbar, (personlig assistent åt en spastisk man)
    Hon säger åt mig att jag antingen får prata med facket eller läkaren för det finns inget de kan göra.

    Så jag ringde till facket och pratade med dom, som inte förstod riktigt var problemet låg, eftersom jobbet förklarat varför de inte vill att jag jobbar å de ena och de andra.
    Han ber mig ringa försäkringskassan igen och kolla vad exakt det är som behövs göra för denna s k "avstäning".

    Sagt och gjort, jag ringer och pratar med försäkringskassan, får prata med en telefonist eller vad det nu är, som inte heller förstår var problemet ligger, och säger även att han ser att beslut skickats ut, och det ser ut som det jag har sökt om blivit godkänt.

    Dvs graviditetspenning fr 1 sep.

    Två olika människor på samma jobb säger alltså helt olika saker!?
    Nu står jag här, har ingen aning om hur det egentligen ligger till, hoppas på att få hem beslutet imorgon så jag kan läsa igenom och se om det är så att det blev beviljat från 1 sep, eller om det är från den 23:e november, som den första personen säger.              
     
    GAH alla dessa strul med dessa försäkringskassan.. 
    Försäkringskassan är en hel vetenskap. Jag har bråkat och haft knöl med f-kassan också. Jag tror att jag pratade med 3 personer därifrån angående min havandeskapspenning och alla sa olika saker, hur kan det möjligtvis vara så??! Helt otroligt men efter lite påläsning så löste det sig för mig iaf. Du borde få hem en ett besked snart, hoppas det löser sig!
    AnnelieJohan skrev 2011-09-14 17:26:25 följande:
    Hej!
    Är helt ny här, bara spanat runt lite på familjeliv innan, aldrig skrivit nåt.
    Vi väntar en liten tjej den 6 november, vår första. Så spännande!
    Imorgon ska vi på UL nr 2 som de har här i Skåne. Hoppas att allt är bra och att det fortfarande är en liten tjej, annars får jag färga alla kläder, haha =)
    Mvh Annelie 25 år
    Hej och välkommen =)
  • Love111
    ArtISkin skrev 2011-09-14 23:03:19 följande:
    Är det någon annan som har ryggvärk ?? Jag fattar inte vad detta är seriöst. Det kommer bara när jag är gravid. Jag får ont på en liten punkt på ryggen ungefär i höjd med naveln fast på vänstersida av ryggen. Och när jag sitter eller ligger i soffan så värker det i denna punkten och det liksom ilar ut ifrån det här stället. Men jag känner ingenting när jag står upp. Masserar man på detta stället så gör det svinont på den lilla punkten som är ungefär lika stor som tummens nagel. Men det känns inte som någon knuta heller. Detta har jag fått varje gång under mina graviditeter. När ungen kommer ut så försvinner det. Är inte detta skumt? Någon som haft liknande? Obestämd
    Tyvärr har inte känt av något sådant .
  • Love111

    Idag gott folk har vi varit på föräldrautbildningen för första gången, det var en ny upplevelse=) Träffade mycket nytt folk och fick ta del av deras synsätt och tycke, det var skoj. Kände mig dock lite ung då alla var mycket äldre men det blir gjorde mig inget =) 

  • Love111
    Serahjay skrev 2011-09-16 10:32:11 följande:
    Jag var oxå på föräldrarutbildningen igår. Det var helt okej. Alla var ganska blyga så jag fick ta ledarrollen och börja presentera mig och börja med konversationerna. Hehe
    Ja men då är det ju bara att ta ton så de andra hänger på. Alla i våran grupp pratade på ganska bra så det var lätt stämning =)
  • Love111
    ArtISkin skrev 2011-09-19 15:17:37 följande:
    Vad har ni i blodtryck?
    Sist jag var hos min BM hade jag blodtryck 100/60. Är en typisk lågtryckare. Hoppas det löser sig med ditt blodtryck.
  • Love111

    Jag tänkte fråga om det är någon som har något bra tips om vart man kan köpa bra och fina babyoveraller? Jag är ute efter en i storlek 56 typ.

Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)